Πως θα γίνει να κερδίσουμε το λοττο ρε παίδες???
αρχικά πρέπει να παίζεις.
Όπως και να το δούμε οι περισσότεροι όταν ήμασταν μικρότεροι και είχαμε τους γονείς να μας τρέφουν αλλα και να μας πιέζουν [σε οποιον βαθμό τον καθένα] αυτό που λέγαμε ήταν πως θέλουμε να την κάνουμε, να δουλέψουμε, να μην έχουμε κανέναν πάνω από το κεφάλι μας.
Αλλα ο,τι κι αν κάνουμε στη ζωή έχει επιπτώσεις και ευθύνες.
Για μένα πιο πολύ είναι να έχει τα αρχίδια ο άλλος να κάνει αυτό που θέλει επαγγελματικά ή έστω να το φτάσει μέχρι εκεί που ύστερα θα μπορεί να πει "ναι, το προσπάθησα αλλα δεν τα κατάφερα για τον a ή b λόγο".
Το 8wro πράγματι είναι βάρβαρο και θα συμφωνήσω με τα λεγόμενα του Tug περί οργανισμού [αν το είπε ο tug δηλαδή].
Τέλος πάντων προσωπικά έχω πάρει την ευθύνη μου και par' oti κινούμε στον καλλιτεχνικό χώρο [aaa... πολύ mαρέσει όταν το λέω έτσι] δύσκολα με περνούν στην δουλειά λόγο εμφάνισης [allo 8ema] και τις φορες που κάποιες φορες είχα έναν εργοδότη δούλευα επί ώρες, αλλα μιλάμε ώρες όχι 8wro κι έτσι και έφτανα σε σημείο να έχω συνολικό ύπνο την βδομάδα κάνα 12wro και ίσος να λέω και πολλές ώρες.

Κι επειδή δεν μπορώ να δουλεύω για τον κάθε μαλακα και για τον κάθε ένα που νομίζει πως ξέρει την δουλειά μου καλύτερα από μένα, περνώ την ευθύνη να δουλεύω μονη μου. Και μπορεί να μην έχω μόνιμη δουλειά, άρα στάνταρ μισθό αλλα έστω το κάνω με τους δικούς μου ορους, στον δικό μου χώρο και τις ώρες που με βολεύουν.
[αν και νομίζω πως έφυγα λίγο από το θέμα]
ήθελα να καταλήξω πως πιστεύω πως αν δουλεύει κάποιος πάνω σε αυτό που πραγματικά γουστάρει, μπορεί να δουλέψει παραπάνω από 8 ώρες, χωρίς να νιώσει εξάντληση.
Το βλέπω δηλαδή και από μένα, όταν μου ζητηθεί να κάνω κάτι και το γουστάρω, ακόμα και αν ξέρω πως δεν θα πληρωθώ, μπορώ να ασχολούμαι με αυτό ολόκληρο 24wro και να μην πέσω μετά πτώμα.