+ 
|-+  Αυτο-οργάνωση » Συζητήσεις και πρακτικές» Αλληλεγγύη
Username:
Password:
Αποστολέας Θέμα: Αλληλεγγύη  (Αναγνώστηκε 4806 φορές)
tug
Administrator
Forum is my life
*****
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Μηνύματα: 1753WWW
« στις: Ιούνιος 27, 2005, 04:17:42 πμ »

Θέλω να μιλίσω για την αλληλεγγύη σε αυτή την φάση. Έγινε ένα σκηνικό πρόσφατα με το στέκι του Αγρινίου ,έγινε χωρίς να θέλω να το αναλύσω μια μεγάλη οικονομική ζημιά στα παιδιά και εκφράζω την πικρία μου γιατί δεν βλέπω την απαραίτητη αλλυλεγγύη στην όλη φάση, πρέπει να συνειδητοποιήσουμε όλοι πιστεύω ότι η βοήθεια του ενός προς τον άλλον είναι ότι έχουμε πολυτιμότερο, είναι το Α και το Ω της εξέλιξης και είναι ακρως σημαντικό. Όποιο στέκι διατίθεται να οργανώσει συναυλία στην πόλη του προκειμένου να βοηθήσει οικονομικά είναι εύκολο και σημαντικό να το κανονίσει αλλά στο κάτω κατω και ότι βοήθεια χρειαστεί, πχ. επικοινωνία με μπάντες για να παίξουν μπορούν να μιλήσουν και με άλλα στέκια ή ακόμα και να στείλουν ένα email στο site να κάνουμε καμια προσπάθεια να βρούμε επαφές ώστε να συνεχίσει αυτή η προσπάθεια. Χτες στην Πάτρα έγινε το πρώτο βήμα και πραγματικά χαίρομαι για αυτό, είναι άκρως σημαντικό όμως να συνεχιστεί και να αποδειχθεί αν η σκηνή στην Ελλάδα έχει συνοχή ή όχι... κανονίστε παιδιά συναυλίες και επικοινωνήστε και με τους Αμοκ καθώς έιναι στελέχη του στεκιού Αγρινίου.. Οπως και να χει αναφέρθηκα αρκετά σε αυτό το θέμα γιατί ήθελα να μιλίσουμε γενικότερα για την αλληλουποστήριξη των στεκιών στην Ελλάδα, την συνοχή της σκηνής γενικότερα πανελλαδικός και ότι ιδέες μπορείτε να έχετε για να λύνονται έυκολα κάποια θέματα με βοηθεια.
Εγώ μια ιδέα που είχα και πολύ πριν από μένα είχε το στέκι της Πάτρας (παλιό στέκι Ανω πόλης), είναι με τα live, είναι πολύ καλή κίνηση πιστεύω. Αλλη ιδέα φυσικά είναι οι συλλογές benefit . Γενικά εσείς τι νομίζετε για την αλλυλεγγύη στην σκηνή; Τι νομίζετε πανελλαδικός; Τι ιδέες έχετε γενικα;...

Ένα μόνο ξέρω. Οτί ένα μόνο ξέρω.
kthulu
Administrator
Forum Addict
*****
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Μηνύματα: 686« Απάντηση #1 στις: Ιούνιος 29, 2005, 03:15:14 μμ »

συναυλίες, έντυπα, πληροφόρηση, άτση ώστε να matheuftei το θέμα σε περισσότερο κόσμο... αν the γράψε  κάτι στο site, να μάθουν όλοι, εγώ δεν έχω ιδέα τι έχει γίνει στο αγρίνιο άρα δεν μπορώ να είμαι αλληλέγγυος σε κάτι που δεν γνωρίζω προς το παρών.

love is the basis of our revolution
Σελίδες: [1]   Πάνω
  Εκτύπωση  
 
Μεταπήδηση σε: