...στο περιπτερο πηγα για σπιρτα,
και μου ΑΝΑΨΕ ΦΩΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑααααααα
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑααααααααααααααΑΑΑΑα
η κορη του περιπτερα,
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑααααααααααααΑΑΑΑα
μου αναψε φωτιαααααααααααααααααα
Γεια σου ρε Μητσαρα!!!!! ολη μερα το τραγουδαω σημερα!!!! χΑχΑχχΑΧαΧΑΧΑ (στειλτο σε εμπιτρια ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ!!)
Ενταξει παιδια το τριημερο ηταν κορυφη!!
Τα ειπαν οι αλλοι τι να πω εγω τωρα;
Απλα να ζητησουμε ενα μεγαλο συγνωμη απο την πελοπονησο ολοκληρη που πρεπει να τρομαξε λιγο απο την λαμψη της ΥΠΕΡΜΕΓΕΘΟΥΣ φωτιας μας στις 12 περιπου το βραδυ του σαββατου.
Και ενα μικρο ιστορικο:
Εγω και ο Sivnik ξεκινησαμε απο την Σαλλονικα στις 00:20 ενω το τραινο ηταν να φυγει στις 22:40 (καθηστερηση 1η) Φθασαμε αθηνα, προαστικο για κορινθο οπου μας παραλαμβανει αυτοκινητο (που οδηγει ενας συμγοιτητης μας) και μας μεταφερει στο σημειο καπου το μεσημερι.
Φθανοντας εκει, μια πρωτη αποπειρα ευρεσης των υπολοιπων μελων μεσω κινητων τηλεφωνων αποδυκνειεται ακαρπη. Απτοητοι περνουμε τον δρομο για την παραλια καθως δεν την παλευαμε απο την ζεστη.
Αποπειρα 2η για την ευρεση των υπολοιπων μελων: Καθως περπατουσαμε φωναζαμε, με στυλ γυφτου datsunοδηγου-πατατοπωλη, "Diyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy" ή "diyymusicoooooooooooooooooooooooorg".
Και αυτη αποπειρα αποδυκνειεται παπαροφερουσα.
Κανουμε τις βουτες μας (η θαλασσα και η παραλια ειναι ΥΠΕΡΤΑΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ)
και παμε και αραζουμε σε μια πευκοσκια απεναντι απο το εστιατροριο.
Εκει ο συμφοιτητης μας παει να βρει αλλη παρεα και ο kmellos ριχνει εναν υπνακο.
Ξυπναει και βλεπει τον Sivnik να μην βρισκεται διπλα του αλλα στο εστιατοριο με μια παρεα. "Ωπα εδω ειμαστε" λεει και παει να γνωρισει τον λαο. Εκει ηταν ΚGB, onealpha, MiaMauriPetalouda και αν ξεχναω καποιον συγνωμη
Λιγο αργοτερα σκανε μυτη και η luben με panicline και γινεται ενας panic οταν στηνουμε τις σκηνες μας με μουσικη υποκρουση απο Μμπιγαλη και Ρακιντζη (επεξε και ενας Ρουβας).
Το βραδυ ηρθε και μαζι του ηρθαν τα κρεατα απο το διπλανο χωριο. Ο panicline εκανε ενα τρελο ψησιμο και ολοι (εκτος του kmellou) φαγανε μεχρι σκασμου. Κατι πιπτεριες με τυρι και μανιταρια του KGB εξαφανιστηκαν μυστυριωδως (εγω παντως δεν ξερω, δεν εφαγα

)
Μετα κοιμηθηκαμε ολοι σαν ζωα.
Η επομενη μερα κυλησε χαλαρα, και κατα το μεσημερι εσκασε μυτη ο tug.
Με βουτιες και αραγμα εφτασε το βραδυ. Οπου αποφασισαμε να αναψουμε φωτια στην παραλια. Ο KGB ειχε σταμπαρει 2 μεγαλα κλαδια (το ενα πολυ μεγαλο) ξεραμενα τα οποια μολις καηκανε εγινε ενας πανικος.
Το βραδυ κυλησε χαλαρα με μουσικη απο τον ΘΕΟ-ντι τζει OOOOOONEEEEEEALPHAAAAAAAAAAA!!
Σε καποια φαση λιωσαμε παλι ολοι και κοιμηθηκαμε (παλι κοιμθηκα ο μαλακας)
Το αλλο πρωι χαλαρα τα πραγματα με μια βουτια το μεσημερι μας αποχαιρετουνε tug και onealpha και κατα το απογευματακι αφου γευματισαμε στο εστιατοριο την καναμε με ελαφρα πηδηματακια KGB Sivnik και kmellos.Luben και panicline θα μεναν παραπανω (τυχερακηδεεεεες)
Μυξομαντηλα, κλαματα και ολα τα σχετικα μεχρι να φυγουμε και φθανουμε πατρα. Λιγα ακομα μυξομαντηλα στα ΚΤΕΛ οπου KGB και onealpha μας λενε το υστατο χαιρε. Και φθανουμε Αθηνα με 1:30 ωρα καθυστερηση (καθηστερηση 2η). Το τρενο για Σαλλονικα το εχω χασει οποτε παω στο σπιτι του Sivnik οπου μετα απο ενα θεσπεσιο γευμα (5 μπραβο στην mother σου καδε) κοιμομαστε παλι σαν ζωα.
Την αλλη μερα φευγω απο Αθηνα στις 16:30 και αφου εμεινα για 1:30 ωρα στα βουνα λογω προβληματος την μηχανης του κωλοΟΣΕ φθανω Σαλονικα στις 1:30 το βραδυ ενω ηταν να φθασω στις 22:45. (καθυστερηση 3η)
Οποτε εχω και το ρεκορ καθηστερησης μουχαχΑΧΑΧαχΑΑ
και ετσι τελειωσε το 1o diymusic.org 'o' meeting και ζησαν αυτοι καλα κι εμεις χειροτερα.
ΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΣΕ ΜΙΛΑΩ ΔΙΚΕ ΜΟΥ ΝΑ ΠΟΥΜΕ
Υ.Γ.: Ο Sivnik ακομα να νιωσει...