Αποστολέας Θέμα: μια απάντηση από την Λέσχη Καλλιδρομίου 94, σε άρθρο του περιοδικού "Αυτό"  (Αναγνώστηκε 9644 φορές)
steki_kallidromioy
Junior forumist
*****
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Μηνύματα: 54


« στις: Ιούλιος 21, 2007, 01:53:39 μμ »

Στο περιοδικό «ΑΥΤΟ» δημοσιεύτηκε ένα σχόλιο που αναφέρονταν υποτιμητικά και διαστρεβλωτικά σε συναυλία που διοργάνωσε η Λέσχη Υπογείως στην Καλλιδρομίου 94 στις 17 Μαίου και κατ’ επέκταση στους διοργανωτές της και την Λέσχη. Σχετικά η Συνέλευση της Λέσχης έβγαλε και κοινοποίησε στην συντακτική ομάδα του περιοδικού μια απάντηση. Τα δύο κείμενα έχουν ως ακολούθως:

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ «ΑΥΤΟ»

Τα εξ αμάξης θ’ ακούς από πουθενάδες πολλούς

Λέμε να μην ασχοληθούμε με την ταυτότητα των εμπνευστών αυτού του όμορφου όσο και εύγλωττου logo, όπου λυσσασμένη γροθιά τσακίζει το σήμα του Do It Yourself. Παλιά μου τέχνη κόσκινο: όποιος καημένος επιχειρεί να κάνει την πρώτη μεγαλειώδη του  εμφάνιση στο χώρο της αμφισβήτησης, νιώθει μια βαθιά ανάγκη να την κάνει με πάταγο. Και κάνει μπόλικο πάταγο (του είδους που κάνουν κι οι φελλοί της σαμπάνιας) βρίζοντας όλους τους υπόλοιπους με ό,τι του κατέβει στο κεφάλι.
Μην το γελάτε. Από την μια δεν ισχύει μόνο για την μουσική, αλλά για κάθε είδους εγχείρημα. Από την άλλη, είναι χαρακτηριστικό της κατάστασης μας όπου κάτι τέτοιοι παταγώδεις και εφήμεροι αφήνονται να συκοφαντούν ανενόχλητοι.
Και μάλιστα να συκοφαντούν εγχειρήματα που, όχι μόνο μετράνε δεκαπέντε χρόνια ζωής, αλλά έχουν προσφέρει και κάτι στο κίνημα, πράγμα που δεν μπορεί να το ισχυριστεί ο καθένας απ’ όσους ξεδιάντροπα κορδώνονται γύρω μας.
Και κάτι τελευταίο για να ελαφρύνει η ατμόσφαιρα:
Περιθωριακοί σταλινικοί που μεταμφιέζονται σε αντιεξουσιαστές μπας και τσιμπήσουν κανά χαζό – περί χαζών νομίζουν ότι πρόκειται – έχουν υπάρξει πολλοί.
Όσο καλά και να ξυρίζουν τα μουστάκια όμως, στο τέλος πάντα καρφώνονται.
Όπως έλεγε και μια παλιά punk μπάντα (τίτλος του κομματιού «Σκάσε Σταλινόφατσα»):

Κι αν ξυρίσεις το μουστάκι
Το σαπούνι σου χαλάς
Άσε πια το ντι αϊ γουάι
Περιμένει ο μπαγλαμάς.


Και η απάντηση της Λέσχης Υπογείως στην Καλλιδρομίου 94:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ/ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «ΑΥΤΟ»

Η Λέσχη Υπογείως στην Καλλιδρομίου 94, καταγγέλλει τα κακεντρεχή, κακόβουλα και συκοφαντικά σχόλια του περιοδικού «ΑΥΤΟ» που στο τελευταίο τεύχος του στην σελ. 21 στρέφεται εναντίον της.
Συγκεκριμένα αναφέρεται σε αυτήν και σε εκδήλωση που αυτή φιλοξένησε με χαρακτηρισμούς όπως «σταλινικοί που μεταμφιέστηκαν σε αντι-εξουσιαστές μπας και τσιμπήσουν κανέναν χαζό», «πουθενάδες», κλπ. ενώ κριτικάρει το λογότυπο της συναυλίας που η Λέσχη φιλοξένησε στις 19 Μαΐου με τα συγκροτήματα Red Light, Misuse, Sleazy Inc. στο οποίο εμφανίζονταν μια γροθιά να σπάει την φράση DIY (Do It Yourself – Κάντο μόνος σου) και υπογράφονταν ως DIT (Do It Together – Να το κάνουμε μαζί).
Με αφορμή αυτό το λογότυπο γινόμαστε αποδέκτες αυτών των άθλιων σχολίων του περιοδικού ΑΥΤΟ, παρόλο που το συγκεκριμένο περιοδικό αποφεύγει να μας κατονομάσει ρητά (τόσο μυστικοπαθείς είναι οι μέθοδοι τους  που απευθύνονται ανώνυμες κατηγορίες «κατά αγνώστων» μόνο για VIP ψυλλιασμένους αναγνώστες?). Το περιοδικό επίσης,  εμφανίζεται ως υπερασπιστής των DIY συναυλιών και της «δεκαπενταετούς προσφοράς τους στο κίνημα» όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.
Η Λέσχη Υπογείως στην Καλλιδρομίου 94, δηλώνει ότι από το 2002 που υπάρχει – και όχι από χθες και από το πουθενά - πάγια πολιτική της, στο θέμα των συναυλιών και των άλλων πολιτιστικών εκδηλώσεων που φιλοξενεί είναι να μη υποβάλλει σε ιερά εξέταση αυτούς των οποίων τις εκδηλώσεις φιλοξενεί και συνδιοργανώνει και να σέβεται την ελεύθερη καλλιτεχνική έκφραση, συμπεριλαμβανόμενης και της αισθητικής που οι αφίσες των εκδηλώσεων έχουν και που συνήθως προτείνονται από τα γκρουπ ή τους DJ που παίζουν. Δεν έχουμε και δεν επιδιώκουμε να φτιάξουμε μια αστυνομία «δίωξης αισθητικού εγκλήματος».
Τα μόνο ζητήματα που υπάρχουν για την διοργάνωση τέτοιων εκδηλώσεων είναι αυτές να έχουν τα χαρακτηριστικά της αυτο-οργάνωσης που προϋποθέτει ενεργή συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων σε αυτές χωρίς την διαμεσολάβηση των manager της μουσικής, χωρίς είσοδο με οικονομικό αντίτιμο, και με συνεισφορά όλων των εμπλεκόμενων από το στήσιμο του stage, μέχρι το μπαρ, το βιβλιοπωλείο, την καθαριότητα, τον προπαγανδισμό τους με αφίσες που από κοινού θα βγάλουμε και θα προωθήσουμε κλπ
Αυτό προκύπτει μέσα από τα δεκάδες live και πάρτι που συνδιοργάνωσε η Λέσχη μας από το 2002 είτε μόνη της είτε από κοινού με άλλες συλλογικότητες  και δεκάδες μπάντες που έχουν τις πλέον αντικρουόμενες απόψεις για την πολιτική και την τέχνη. Ουδέποτε τέθηκε σαν προαπαιτούμενο το να περνάει στις αφίσες των live που φιλοξενούμε και συνδιοργανώνουμε μια «στρατευμένη πολιτική γραμμή» σύμφωνη επακριβώς με την γενικότερη κοσμοθεώρηση των μελών της Λέσχης, αρκεί αυτές οι εκδηλώσεις να έχουν χαρακτηριστικά αυτο-οργάνωσης και να σέβονται τις αρχές της Λέσχης που προαναφέρθηκαν.
Υπό αυτό το πρίσμα φιλοξενήσαμε και την εκδήλωση αυτή στις 19 Μαΐου που μας πρότειναν οι φίλοι με την λογική D.I.T. και που όσοι είχαν την καλόπιστη διάθεση να συζητήσουν μαζί τους θα μάθαιναν την άποψη τους για το πως αυτοί βλέπουν το θέμα των αυτο-οργανωμένων συναυλιών (γιατί σε αυτόν τον χώρο κινούνται εδώ και χρόνια).Το λάθος μας ίσως ήταν ότι δεν υπολογίσαμε ότι θα προκαλούσαν τα παιδιά που οργάνωσαν το συγκεκριμένο live, τέτοια παρεξήγηση για μια διαφορετική προσέγγιση εντός των πλαισίων του DIY, με όσους θεωρούν το σήμα του DIY «δικό τους», έτσι ώστε να γίνει πιο ξεκάθαρη η θέση τους γι’ αυτό.
Το μόνο που αποκλείεται ρητά από την Λέσχη είναι η προώθηση φασιστικών, εθνικιστικών, φιλο-καπιταλιστικών, φιλο-μπατσικών ιδεών και εμπορικών διαφημίσεων και έτσι θα συνεχίσουμε.
Αν κάποιοι χώροι αντιμετωπίζουν την τέχνη ως υποκατάστατο της ανυπαρξίας της πολιτικής δράσης αυτό δεν μας αφορά. Αντίθετα μας θυμίζει την σταλινική μονολιθικότητα της «προλέτ-κουλτούρ» και του λεγόμενου «σοσιαλιστικού ρεαλισμού» με τους υποχρεωτικά στρατευμένους και political correct καλλιτέχνες, καθ’ υπαγόρευση του κόμματος και του πολιτικού χώρου του.
Προκαλεί εντύπωση το πως το περιοδικό ΑΥΤΟ εμφανίζεται αυτόκλητος υπερασπιστής του DIY, με το οποίο έως τώρα δεν είχε ασχοληθεί και μάλιστα με λογικές και επιχειρήματα που θυμίζουν άλλα πράγματα. Συγγνώμη αλλά εμείς δεν αναγνωρίζουμε σε κανέναν την ιδιοκτησιακή αποκλειστικότητα και το Copyright της έννοιας της αυτό-οργάνωσης, την αποκλειστικότητα των απόψεων γύρω από αυτή  και την με νύχια και δόντια υπεράσπιση των «εικονισμάτων» - των όποιων «εικονισμάτων».
Εκεί όμως που η κριτική του ΑΥΤΟ ξεπερνάει κάθε όριο και καταφεύγει σε ανοιχτή συκοφαντία και διαστρέβλωση της αλήθειας είναι όταν μας αποδίδει την κατηγορία ότι είμαστε «σταλινικοί που μεταμφιεστήκαμε σε αντι-εξουσιαστές για να τσιμπήσουμε κανα χαζό» όπως με ύφος χυδαίας καφενιακής φρασεολογίας και ξερολισμού, βεβαιώνουν τους αναγνώστες τους.
Η Λέσχη Υπογείως στην Καλλιδρομίου 94 απαρτίζεται από ανένταχτους αγωνιστές που ουδέποτε υπήρξαν σταλινικοί –παρεπιπτώντος αν νομίζουμε ότι οι άνθρωποι αλλάζουν απόψεις, αυτό ακόμη και αν ήταν έτσι δεν θα ήταν κακό - καθώς επίσης και μέλη του ΕΕΚ-Τροτσκιστές και της νεολαίας του της ΟΕΝ και το περιοδικό Κονσερβοκούτι – οργάνωσης που χωρίζεται ιστορικά με μια άβυσσο αίματος από τον σταλινισμό. Αυτό δεν την κάνει αποκλειστική υπόθεση των μελών της συνέλευσης της, για το απλούστατο λόγο ότι ήταν είναι και θα παραμείνει ανοιχτή με πάγια απόφαση της σε όποιον πολιτικό χώρο και πολιτιστικό ρεύμα κινείται στην ευρύτερη λογική του κινήματος της κοινωνικής απελευθέρωσης και ανατροπής και επιθυμεί να φιλοξενηθεί στον χώρο αυτό για κάποια εκδήλωση του. Και γι’ αυτό υπάρχουν επίσης αρκετά παραδείγματα από την δράση της.
Ας μην κρίνει λοιπόν το περιοδικό ΑΥΤΟ τόσο αβίαστα, διότι το  μέγιστο χαρακτηριστικό του σταλινισμού είναι η συκοφαντία και η σχολή της πλαστογραφίας που καλλιέργησε μέσα στο εργατικό κίνημα.
Επιπλέον ουδέποτε χρησιμοποιήσαμε τον όρο αντι-εξουσιαστής για να αυτοπροσδιοριστούμε με αυτόν. Αυτός ο όρος δεν είναι συγκεκριμένος καθώς ο οποιοσδήποτε παλεύει μερικά ή ολικά ενάντια στην εξουσία μπορεί να πάρει αν θέλει αυτόν τον «τίτλο». Αλλά για εμάς η σύγκρουση με την εξουσία δεν μπορεί παρά να έχει στόχο την ΜΗ-ΕΞΟΥΣΙΑ, την κατάργηση δηλαδή κάθε μορφής κράτους και εκμετάλλευσης.  Την μόνη εξουσία που αναγνωρίζουμε και παλεύουμε γι’ αυτήν, είναι του τύπου της Κομμούνας. Της εξουσίας-αντιεξουσίας των εργατικών συμβουλίων ενάντια στους εκμεταλλευτές της εργατικής τάξης, Δεν χρειαζόμαστε λοιπόν, μασκαριλίκια και μασκαράδες.
Ζητάμε την δημόσια επανόρθωση του εν λόγω περιοδικού, ως ελάχιστο σεβασμό στην αλήθεια, διότι η αλήθεια είναι πάντα επαναστατική.

Λέσχη Υπογείως στην Καλλιδρομίου 94                           
19 Ιουλίου 2007
Νίκος
Forum Normal
*****
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Μηνύματα: 242« Απάντηση #1 στις: Ιούλιος 21, 2007, 06:02:03 μμ »

Τί άβυσσο αίματος;;; Και στην Κροστάνδη τί κάνατε;;; Το 1453;;; Τα ξεχνάμε αυτά;;;;
χααχχααχαχα...

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ρε ΚΣ94;;; Σταλίνια κι εσείς ρε μαλάκες; Δεν το περίμενα από σας, σας είχα για καλά παιδιά! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κοιμήθηκα εχθές και είδα το Στάλιν. Αμέσως ξύπνησα.

Γκαρσόν! Είναι ένα Στάλιν μες στη σούπα μου!

Περνούσα εχθές μια γριούλα το δρόμο. Ήρθε μια τεράστια νταλίκα και μας πάτησε. Την οδηγούσε το Στάλιν (ένα λεπτό, θα το πω με προφορά Ντισκάβερυ Τσάννελ: ΣΣΣΣΧΧΣΣΣΣΣΧΧΣΣΣΣΤΑΛΙΙΝΝΝ!!!).

Εχθές η Παπαρήγα σήκωσε το χέρι της να πιει νερό. Στον ιστό που έχει στον αγκώνα της είχε μια αράχνη που είχε στο 3ο πόδι της τατού το Στάλιν!

Υ.Γ. Όπως έλεγε και μια παλιά punk μπάντα: "ΧΑΟΣ! ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ!". Και συμπληρώνω εγώ: "ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ! ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΘΗΡΙΟ!".
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούλιος 21, 2007, 06:26:47 μμ από Νίκος »

Καταναλωτικά γουρούνια, μας κρεμάσανε κουδούνια
αν δεν μπεις στο κοπάδι, πίσσα και πούπουλα.
tug
Administrator
Forum is my life
*****
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Μηνύματα: 1753WWW
« Απάντηση #2 στις: Ιούλιος 30, 2007, 02:00:22 μμ »

Kαλά το άρθρο του περιοδικού αυτό ήταν επειηκώς απαράδεκτο και εκτός τόπου και χρόνου και τόσο παιδικά γραμμένο που λυπάμαι για την φάση. Ειναι γραμμένο με οργή, δείχνει ανθρώπους που δεν πρόκειται να κάτσουν να συζητήσουν πολιτισμένα κι αυτό ειναι το χειρότερο. Κατευθείαν χαρακτηρισμοί, επίθεση.. yeah right, ετσι θα αλλαξει ο κοσμος στανταρντ!
Καταλαβαίνω ότι κολλήσαν στο logo, αλλά τετοια τυφλα να μην μπορουν να δουν τι λετε, εγώ προσωπικά κατάλαβα πολύ απλά οτι μιλάτε για μια αλλη φάση λίγο παραπέρα ,όπως και το περιγράψατε. Το κατάλαβα από το logo και μόνο. Το λέει. Do it together. Δεν καταδικάζει ουτε το diy ουτε ειναι κατα, τουλάχιστον εγώ δεν ενιωσα τίποτα τέτοιο. Απλά προτείνει κατι ακομα.
Οπως και να χει απαράδεκτο το κειμενο του "αυτο", το μόνο που εβγαλε προς τα έξω ειναι εμμονές ,τυφλα και αντικομμουνιστικά αισθήματα. Αντε να δουμε ποτε θα ακουσουμε επιτέλους και αντιδεξια αισθήματα γιατι εχω αρχίσει και ανυσηχώ...
 
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούλιος 30, 2007, 02:01:53 μμ από tug »

Ένα μόνο ξέρω. Οτί ένα μόνο ξέρω.
bhoy
Forum Normal
*****
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Φύλο: Άντρας
Μηνύματα: 480


« Απάντηση #3 στις: Ιούλιος 30, 2007, 10:33:16 μμ »

Το email τους:
autozine@gmail.com.

Νομίζω πως μόνο με αποστολή email θα κατανοήσουν το σφάλμα τους.

Κατά τ' άλλα...η έως τώρα θεματολογία του εν λόγω περιοδικού δεν μου έδειχνε ν'αναμένω κάτι τέτοιο. Ήταν σχόλιο εκτός τόπου και χρόνου.

Στην πόλη-φορμόλη, οι κάμερες θα παρακολουθούν, τα πανεπιστήμια δεν θα έχουν άσυλο, στις πλατείες θα φυτεύουμε τραπεζοκαρέκλες, οι παραλίες και οι δρόμοι θα έχουν διόδια, οι πεζόδρομοι πολυκαταστήματα για ηλίθιους καταναλωτές και οι πορείες τροχονόμο!
Νίκος
Forum Normal
*****
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Μηνύματα: 242« Απάντηση #4 στις: Ιούλιος 31, 2007, 01:27:19 μμ »

Εδώ σεχταρίζουνε τα συγκροτήματα ρε Μπχόυ (ή μόνο μ' εμάς ή καθόλου, λες και είναι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός), στα στέκια θα κολλήσουνε;

Καταναλωτικά γουρούνια, μας κρεμάσανε κουδούνια
αν δεν μπεις στο κοπάδι, πίσσα και πούπουλα.
bhoy
Forum Normal
*****
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Φύλο: Άντρας
Μηνύματα: 480


« Απάντηση #5 στις: Αύγουστος 01, 2007, 11:56:29 πμ »

Εδώ σεχταρίζουνε τα συγκροτήματα ρε Μπχόυ (ή μόνο μ' εμάς ή καθόλου, λες και είναι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός), στα στέκια θα κολλήσουνε;

Τί εννοείς;
Δεν αναφέρονται σε μπάντες.Καλό θα είναι πάντως εκτός από την αγορά του "ΑΥΤΟ/" ν' αγοράσετε και τα τελευταία τεύχη του "antifa!" και του "antifa str". Περιέχει το 1ο συνέντευξη των ΧΑΣΜΑ-KILL THE CAT-ΒΑΛΠΟΡΓΙΑ ΝΥΧΤΑ,ενώ το 2ο έχει "δώρο" dvd με ξένα video clip.


μαλακία μου που τα προωθώ,αλλά αποτελούν κατά κάποιο τρόπο έναν νέο πολιτικό χώρο,αυτόν της αυτοαποκαλούμενης "Αυτονομίας".

Στην πόλη-φορμόλη, οι κάμερες θα παρακολουθούν, τα πανεπιστήμια δεν θα έχουν άσυλο, στις πλατείες θα φυτεύουμε τραπεζοκαρέκλες, οι παραλίες και οι δρόμοι θα έχουν διόδια, οι πεζόδρομοι πολυκαταστήματα για ηλίθιους καταναλωτές και οι πορείες τροχονόμο!
Νίκος
Forum Normal
*****
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Μηνύματα: 242« Απάντηση #6 στις: Αύγουστος 01, 2007, 02:18:43 μμ »

Άλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει συνεχώς οι ίδιοι χώροι να αλλάζουν ονόματα και τίτλους, μόνο τύπους δηλαδή, χωρίς να αλλάζουν ή να μεταλλάσσονται οι θέσεις τους; Από αναρχικοί σε αντεξουσιαστές και από κει σε Αντίφα. Μου θυμίζει το ΣΥΝ αυτό, που μέσα σε 3 χρόνια άλλαξε 3 ονόματα: από Αριστεράς και Προόδου σε Οικολογίας και Κινημάτων και μετά σε Ριζοσπαστικής Αριστεράς. Σαν επικοινωνιακό τρυκ είναι.

Γιατί, έπρεπε να το γράφει για να το καταλάβω; Ξέρεις κανένα συγκρότημα που να παίζει με όσους εκπροσωπούν την αντίληψη του Αυτό και να επιτρέπεται να παίξει και πουθενά αλλού;

Καταναλωτικά γουρούνια, μας κρεμάσανε κουδούνια
αν δεν μπεις στο κοπάδι, πίσσα και πούπουλα.
bhoy
Forum Normal
*****
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Φύλο: Άντρας
Μηνύματα: 480


« Απάντηση #7 στις: Αύγουστος 01, 2007, 05:12:42 μμ »

Αν κι έχω κατηγορηθεί πως "κάνω διαφήμιση"...για κάνε τα πιο λιανά ορέ 'Νίκο'.

Πάντως στην συνέντευξη των 3-που μόνο αποσπάσματα έχω διαβάσει- φαίνεται πως αναιρούν κάποια θέσφατα του diy εν Ελλάδει.

Στην πόλη-φορμόλη, οι κάμερες θα παρακολουθούν, τα πανεπιστήμια δεν θα έχουν άσυλο, στις πλατείες θα φυτεύουμε τραπεζοκαρέκλες, οι παραλίες και οι δρόμοι θα έχουν διόδια, οι πεζόδρομοι πολυκαταστήματα για ηλίθιους καταναλωτές και οι πορείες τροχονόμο!
Νίκος
Forum Normal
*****
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Μηνύματα: 242« Απάντηση #8 στις: Αύγουστος 02, 2007, 01:11:05 μμ »

Δεν αναφέρομαι στα συγκροτήματα αλλά στους θεματοφύλακες της εν λόγω σέχτας (έταιρον εκάτερον βέβαια, θα μου πεις). Στο ότι απαγορεύεται στα συγκροτήματα-μέλη της να παίζουν όχι μόνο σε συναυλίες/εκδηλώσεις άλλων διοργανωτών ακόμα κι αν αυτοί είναι έμπρακτα πολέμιοι του καπιταλισμού και του φασισμού, αλλά και με συγκροτήματα που έχουν στο παρελθόν συμμετάσχει σε τέτοιες συναυλίες, ακόμα και αν πρόκειται να γίνει αυτό μέσα στα πλαίσια κάποιου γεγονότος με "DIY" χαρακτήρα όπως τον εννοούν αυτοί.
Αν δεν έγινα κατανοητός συγκεκριμενοποίησε περισσότερο την ερώτησή σου γιατί μπορεί και να μην κατάλαβα εγώ τί θες να σου πω.
« Τελευταία τροποποίηση: Αύγουστος 02, 2007, 01:20:57 μμ από Νίκος »

Καταναλωτικά γουρούνια, μας κρεμάσανε κουδούνια
αν δεν μπεις στο κοπάδι, πίσσα και πούπουλα.
bhoy
Forum Normal
*****
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Φύλο: Άντρας
Μηνύματα: 480


« Απάντηση #9 στις: Αύγουστος 02, 2007, 03:07:19 μμ »

Δεν αναφέρομαι στα συγκροτήματα αλλά στους θεματοφύλακες της εν λόγω σέχτας (έταιρον εκάτερον βέβαια, θα μου πεις). Στο ότι απαγορεύεται στα συγκροτήματα-μέλη της να παίζουν όχι μόνο σε συναυλίες/εκδηλώσεις άλλων διοργανωτών ακόμα κι αν αυτοί είναι έμπρακτα πολέμιοι του καπιταλισμού και του φασισμού, αλλά και με συγκροτήματα που έχουν στο παρελθόν συμμετάσχει σε τέτοιες συναυλίες, ακόμα και αν πρόκειται να γίνει αυτό μέσα στα πλαίσια κάποιου γεγονότος με "DIY" χαρακτήρα όπως τον εννοούν αυτοί.Δε γνωρίζω αν υπάρχουν συγκροτήματα-μέλη στον χώρο αυτό.
Κατά τ' άλλα...στην απογευματινή αντιφά συναυλία στο Θησείο, έλειπαν αρκετές μπάντες που ταίριαζαν με το γενικό σκεπτικό της συναυλίας κι είναι κρίμα ο αντιφασισμός να συμπλέει με μια ορισμένη εκδοχή του μουσικού underground...

Στην πόλη-φορμόλη, οι κάμερες θα παρακολουθούν, τα πανεπιστήμια δεν θα έχουν άσυλο, στις πλατείες θα φυτεύουμε τραπεζοκαρέκλες, οι παραλίες και οι δρόμοι θα έχουν διόδια, οι πεζόδρομοι πολυκαταστήματα για ηλίθιους καταναλωτές και οι πορείες τροχονόμο!
SKAX
Junior forumist
*****
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Μηνύματα: 94« Απάντηση #10 στις: Σεπτέμβριος 04, 2009, 09:01:55 μμ »


http://viewmorepics.myspace.com/index.cfm?fuseaction=viewImage&friendID=428711612&albumID=825155&imageID=4354886
Συναυλια Stress 1981 για την τοτε νεολαια του ΕΕΚ τους Νεους Σοσιαλιστες


Συναυλια Stress 1985 παλι για ΕΕΚ (ΕΔΕ τοτε)

και εχω αρκετο υλικο για συναυλιες οχι μονο απο Stress αλλά και για άλλα συγκροτηματα της εποχης που επαιζαν για αυτους τους περιθωριακους  που ποτε δε σταματησαν να κανουν τετοιες συναυλιες....καποιοι εχουν εγχειρηματα που μετραει 15 χρονια ζωης ....αντε να τα κατοστησουν
καποιοι που θελουν τωρα να "κανουν παταγο" ασχολουνται με περιεργα εγχειρηματα πριν καν γεννηθουν πολλοι εξυπνοι και ποτε δε ζητησαν "αναγνωριση"¨ουτε το επαιξαν σε κανεναν "πατερες"....

αυτα τα ολιγα προς το παρον
good night and do it together , only for working class and not for the underground lifestyle
pounks
Junior forumist
*****
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Φύλο: Άντρας
Μηνύματα: 114« Απάντηση #11 στις: Σεπτέμβριος 05, 2009, 04:31:30 μμ »


Ρε ΚΣ94;;; Σταλίνια κι εσείς ρε μαλάκες; Δεν το περίμενα από σας, σας είχα για καλά παιδιά! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!


δεν την εκανε η ΚΣ94 ή καταραμενο συνδρομο 94 την συναυλία αυτη....οχι πως εχει και πολυ σημασια δηλαδη...
και αν δεν το ξεθαβε ο skax ουτε που θα το βλεπα ποτε....

"...obey adapt shut up and die..."
Σελίδες: [1]   Πάνω
  Εκτύπωση  
 
Μεταπήδηση σε: