Έμαθα πως το κόλπο με το να αντικατασταθούν οι σκοπιές με περίπολους περισσοτέρων ατόμων (2-4) εφαρμόζεται ήδη. dunno
Ontos .Edw stoys prezonaytes efarmwsthke amesws me to poy emfanisthke to thema me tis 7 aytoktonies se dyo mhnes.
To prwi eimaste 2 kai to vrady 4 kai kinoymste san peripola se mia sygekrimenh diadromh.Einai san peripola mono pou den vazeis ypografes.Apo ayto pou kanane apodeixthke plhrws oti tosa xronia den fylousane oi fadaroi tipota apolytws.Egw exv kanei teleytaia 3,4 skopies kai se kamia apo aytes den pathsa sth skopia.
Arazoume se ena dedro eksw apo to kapsimh,bainoume mesa,vlepoyme thleorash...me oplo eksarthsh..poly gelio! To megalo gelio ginetai otan vazoyn ton kapsimitzh skopia(twra pou den exei kosmo logo ths adeias toy pasxa) kai epeidh kleinei to kapsimi oi alloi toy zhtane tsigara kai aytos bainei mesa sto kapsimi me oplo,eksarthsh ,asyrmato kai poylaei tsigara mesa apo th bara! Ayto tha pei maximos kapsimitzhs!

Egw enw eimoun skopos peiga sto loxo ,peira to kinhto, ksanavgeika ,proxwrhsa mazi me to `tairi` moy 500 metra kai beikame sto kapsimi na doyme kana videoclip sto mtv. H geloiothta se olo ths to megalio! To vrady einai akoma pio asteio ,otan ta peripola -peripola psaxnoyn apegnwsmena na vroun tous skopous-peripola!
Epishs otan erxete h wra ths allaghs mazevontai 8 skopoi se ena sygekrimeno shmeio (dikias mas pateda) kai erxete o dekaneas allaghs ,ypografei se ola ta vivlia kai paei gia ypno!