Αποστολέας Θέμα: Kώδικας επικοινωνίας  (Αναγνώστηκε 3868 φορές)
kthulu
Administrator
Forum Addict
*****
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Μηνύματα: 686« στις: Ιανουάριος 12, 2007, 06:39:27 μμ »

Την κυριακή που μας πέρασε πραγματοποιήθηκε μια δικτυακή συζήτηση μελών του site με σκοπό την ανταλλαγή ιδεών και απόψεων σχετικά με την αναθεώρηση της σημασίας της λειτουργίας του site, του κώδικα επικοινωνίας μεταξύ των χρηστών του, και κάποιων παλαιότερων αποφάσεων σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης του. Τέλος, με σκοπό την συζήτηση για την από κοινού αντιμετώπιση κάποιων προβλημάτων που μας έχουν παρουσιαστεί κατά καιρούς - προβλήματα που για μερικούς ήτανε σημαντικά, για άλλους λιγότερο, και που οδήγησαν άλλους πάλι να εγκαταλείψουν εντελώς την προσπάθεια, αφήνοντας μας μόνους να συνεχίσουμε αυτό που είχαμε ξεκινήσει και που θα συνεχίσουμε.

Θεωρούμε πως πάντα υπάρχει χώρος και χρόνος για αναθεωρήσεις και προβληματισμό, και αυτή η συζήτηση που άνοιξε ήτανε μια καλή αρχή - ποτέ δεν είναι αργά. Έπεται συνέχεια των προβληματισμών και των συζητήσεων, με σκοπό την καλύτερη διαμόρφωση του χώρου αυτού. Όποιος/α ενδιαφέρεται να παραβρίσκεται σε αυτές τις συζητήσεις, μπορεί να επικοινωνήσει με το info@diymusic.org.

Μέσα απ'την πορεία του site όλον αυτόν τον καιρό, γίνανε διάφοροι πειραματισμοί - και λάθη - κάποια από τα οποία προκάλεσαν αναταραχές και σύγχυση. Ίσως να υπήρξε μια κάπως καθυστερημένη ευαισθητοποίηση από μεριάς μας σε προβλήματα που αντιμετωπίζει το site, αλλά όλον αυτόν τον καιρό μπορέσαμε τουλάχιστον να κρίνουμε καλύτερα κάποιες αδυναμίες του site και κατ'επέκταση του τρόπου λειτουργίας του μέσου.

Έτσι λοιπόν, για να μην μακρηγορούμε, αποφασίστηκαν από κοινού, από τους παρευρισκόμενους στη συζήτηση, τα παρακάτω:

1) Όποιος/α θέλει να γραφει στο site σε οποιοαδήποτε κατηγορια θα πρέπει να σέβεται την λειτουργία του site, χωρίς να θέτει σε κίνδυνο κανένα άτομο  / χώρο / συλλογικότητα κτλ.

2) Θα διαγράφονται κατευθείαν και χωρίς αιτιολόγηση από πλευράς μας σχόλια τα οποία θα είναι είτε καφενειακού / λαϊκιστικού είτε φασιστικού / ρατσιστικού / σεξιστικού / υβριστικού-προσβλητικού / απειλητικού περιεχομένου, καθώς και δημοσιεύσεις οι οποίες θα είναι παραπλανητικές-συκοφαντικές / άσχετες ή χωρίς περιεχόμενο. Το ίδιο θα ισχύει και για δημοσιεύσεις που δημοσιεύονται κατ'επανάληψη.

3) Τέλος, ο λογαριασμός όποιου/ας δείχνει επανειλημμένα ότι δεν συμμερίζεται τις αποφάσεις που έχουν παρθεί συλλογικά από τους χρήστες του site θα διαγράφεται κατευθείαν και το IP θα μπανάρεται για πάντα.

diymusic
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούνιος 07, 2007, 04:21:49 μμ από kthulu »

love is the basis of our revolution
Σελίδες: [1]   Πάνω
  Εκτύπωση  
 
Μεταπήδηση σε: