νεκυ άραξε, δε στην είπε κανείς. εγώ εννούσα ότι εδώ δε συζητάμε για τους τρόπους που μπορεί να κόψεiς κανείς CD ή διάφορες τεχνικές, αλλά υποτίθεται τη σύσταση μιας συγκεκριμένης ομάδας που θα συν-χρηματοδοτήσει κάποια projects. Όντως μπήκαν στη συζήτηση διάφορα διαδικαστικά+τεχνικά και ήταν πολύ χρησιμο, αλλά ας συνεχίσουμε την κουβέντα από εκεί που την είχαμε αφήσει πριν αρχίσουμε να συζητάμε για εκτυπωτές CD. Έγώ αυτό τουλάχιστον εννοουούσα 'παρεμβολή', φιλικά

Λοιπόν, για μένα τα διλλήματα είναι είναι τα εξής
1. συζητάμε για τα projects που θα χρηματοδητήσουμε, τι θα κάνουμε κτλ. Ποιοί θα το κάνουν αυτό;α) πριβέ φόρουμ που θα συμμετάσχουν μόνο όσοι δεσμεύονται να συνεισφέρουν χρηματικά 50-100 ευρώ μέχρι το καλοκαίρι, ή κάτι τέτοιο, σε ξεχωριστό mono-blog / mono-forum (γλωσσοπλάστης!)
β) ημι-πριβέ φόρουμ. φτιάχνουμε ξεχωριστό blog που συμμετέχουν κυρίως όσοι συνεισφέρουν χρηματικά, αλλά συμμετέχουν με μικρότερο βαθμό επιρροής και άλλοι χρήστες
γ) χύμα στο κύμα
εγώ είμαι υπέρ του πρώτου, ειδικά τώρα στην αρχή όπως έιπε και ο δόκτορας. Είναι κάτι πρακτικό για να get things going. Για αυτό προτείνω να μαζέψουμε μέχρι τον Ιούνιο (6 μήνες δεν είχαμε πει;) ένα ποσό ο καθένας για να μπορούμε εντωμεταξύ να μιλάμε σε πραγματική βάση. και αρχίζουμε και από τώρα τις συζητήσεις. έχω ήδη προτείνει τη δημιουργία ενός εντύπου 'ποικίλης ύλης'

. ο negro είπε ότι είναι μέσα. δε θυμάμαι άλλες απαντήσεις.
α, ναι.... ας υπάρχει και paypal, αλλά το βασικό μάζεμα να γίνει 'τραπεζικώς' ή χέρι με χέρι.
και κάτι τελευταίο. ποιός θα φτιάξει το φόρουμ/blog? ποιός μπορεί;