Βιβλία - Κινηματογράφος - Ντοκιμαντέρ - Video - Ραδιόφωνο => Κινηματογράφος - Ταινίες => Μήνυμα ξεκίνησε από: napalmdeathgr στις Φεβρουάριος 09, 2006, 05:24:15 μμΤίτλος: Θελω και τη μαμα σου- Σκηνοθεσια: Αλφονσο Κουαρον
Αποστολή από: napalmdeathgr στις Φεβρουάριος 09, 2006, 05:24:15 μμ
Θελω και τη μαμα σου-(Y tu mama tambien)

Αν και παλιότερη ταινία την είδα χτες. Σε γενικές γραμμές μου άρεσε..
Το θέμα :
Μαθαίνοντας ότι ο σύζυγός της την απατά, μια νεαρή η Λουιζα δέχεται να ακολουθήσει τον ανήλικο ξάδελφό του άντρα της και ένα φίλο του στο ταξίδι τους προς κάποια άγνωστη παραλία, και να μοιραστεί μαζί τους τις εφηβικές και κυρίως τις σεξουαλικές τους ανησυχίες.

Σαν ταινία θα την χαρακτήριζα ανάλαφρη χωρίς όμως να θέλω να την υποβαθμίσω ποιοτικά. Γενικότερα στην ταινία θίγεται κυρίως το sex από την εφηβική σκοπια.Αλλα παράλληλα παρουσιάζει την πολιτική και κοινωνική ανισότητα στην χωρα του μεξικού..


Τίτλος: Θελω και τη μαμα σου- Σκηνοθεσια: Αλφονσο Κουαρον
Αποστολή από: Sino στις Φεβρουάριος 09, 2006, 08:17:39 μμ
Πολύ ενδιαφέρουσα ταινία, που δεν νομίζω φίλε να έχει να κάνει μόνο με το sex, αλλά όσο κλιμακώνεται περνάει (αν ρωτήσεις εμένα) και το ακόμη πιο σημαντικό μήνυμα: ζήσε τώρα που μπορείς.

Αγαπημένη μου φάση είναι αυτή στη ταβερνούλα (ή όπως λένε μια ταβέρνα στα μεχικάνικα) που τα πίνουνε και ξομολογιούνται ο ένας στον άλλο τι μαλακίες έχουν κάνει, για να καταλήξουν απολύτως απελευθερωμένοι απ' όλα...

-Sino.