θέματα του DIYMUSIC => Θέματα και στάση του site - Προτάσεις => Μήνυμα ξεκίνησε από: tug στις Φεβρουάριος 01, 2006, 10:58:04 μμΤίτλος: H στάση του diymusic
Αποστολή από: tug στις Φεβρουάριος 01, 2006, 10:58:04 μμ
To diymusic είναι ένα site που αν μην τι άλλο σιχένεται να αναπαράγει τις καταστάσεις που συναντάμε και έξω στην καθημερινότητά μας. Καταστάσεις όπως έλειψη σεβασμού, έλειψη ισότητας, αδιαφορία για επικοινωνία, ρατσισμό, φασισμό, εμπορικοποίηση των πάντων και όλα αυτά τα μεγάλα μικροπράγματα που λιγοστεύουν το χαμόγελό μας. Θέλουμε ελευθερία και σεβασμό.
Πανω σε αυτά θελουμε να λειτουργήσει το φόρουμ, να εξελιχτεί το site και να επικοινωνήσει ο κόσμος αυτου του online xωριού.
Αυτοί είναι οι άτυποι κανόνες του site. Δεν υπάρχουν κανόνες, όλα θα πάνε καλά αν λειτουργούμε με όπλο την ελπίδα κι όχι την μιζέρια.


Τίτλος: H στάση του diymusic
Αποστολή από: KGB στις Φεβρουάριος 06, 2006, 07:00:57 μμ
Προτείνω να ανοίξει ενότητα για μη-diy εκδηλώσεις. Διαφωνώ καθέτως με το ότι σβήστηκαν κάποια πραγματα, κι αν ήταν να σβηστούν, θεωρώ ότι θα έπρεπε να μείνει η συζήτηση που οδήγησε εκεί. Στα αρχίδια μου ο Αγγελάκας και η συναυλία του - αλλά και εκεί ακούστηκαν απόψεις και από τις δυο πλευρές και άξιζε τουλάχιστον να μείνουν ή να μεταφερθούν στην ενότητα που προτείνω. Συμφωνα με τη λογική αυτή, πρεπει να σβηστούν πολλά thread - π.χ. η έκθεση στα πλάισια της πολιτιστικής πρωτεύουσαν Πάτρας που έγραψα μόλις πριν. Όπως και να έχει, ξέρω ότι αυτό που προτείνω αντιτίθεται στην απόφαση που πήρατε (περί στάσης του diymusic) - απλά δε χώρανε όλα στο DIY. Η περσυνή συναυλία των ΕΧ στο ΑΝ π.χ. θα κόλλαγε εδώ;;;


Τίτλος: H στάση του diymusic
Αποστολή από: bhoy στις Φεβρουάριος 06, 2006, 11:21:49 μμ
Τί έχει συμβεί;Κάτι μου είπανε...
Πάντως,το καλύτερο και δικαιότερο θα 'ταν ν'ανοίξει μια θεματική όπως την έγραψε ο KGB.

Υ.Γ.οι ΕΧ έπαιξαν στο BIOS κι όποιος/α δε πήγε λόγω καταληψιακού πανκ,απλά δε ξέρει την ιστορία και τις ρίζες του.Άσε που έγινε και ντου!Έχουνε ξαναγραφεί αυτά εξάλλου.


Τίτλος: H στάση του diymusic
Αποστολή από: pounks στις Φεβρουάριος 06, 2006, 11:43:08 μμ
από την στιγμή που το site δεν διαφημίζει τέτοιες εκδηλώσεις...επειδή έτσι γουστάρει....και καλά κάνει κατά την άποψη μου....δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα να ανοίγονται συζητήσεις μέσα στο forum....

άλλωστε οι συζητήσεις που προκύπτουν μέσα από τις ανακοινώσεις τέτοιον εκδηλώσεων πολλές φορες δεν έχουν να κάνουν με το θέμα τους(μουσική,έκθεση k.t.l)  αυτό καθ' αυτό......καλός ή κακός.....

και αν κάποιοι θέλω να εισχωρήσουν στην νοοτροπία του d.i.y. θα ήθελα  αυτό να γίνει αποκτώντας μια σφαιρική/ολοκληρωμένη εικόνα για το τι γίνετε γύρο τους και ποίες είναι οι ουσιαστικές διαφορες (θετικά αρνητικά κάθε φάσης) και στοιχεια που στην τελική tha ton proselkisoun stin "fasi"


Τίτλος: H στάση του diymusic
Αποστολή από: tug στις Φεβρουάριος 07, 2006, 02:16:37 μμ
Οι συζητησεις σβηστήκαν γιατί είχαν παρεκτραπεί και απλά γράφανε αρχιδιές (μιλάω για τα σχόλια,όχι για τις δημοσιεύσεις περι αγγελάκα).
Εγώ συμφωνώ με την γνώμη σας,όπως και ο kthulu από όσο ξέρω και ίσως θα έπρεπε να δημιουργηθεί ενας τομέας στο ΜΟΥΣΙΚΗ (kgb you know the way,φτιάξε γιατί εγώ εχω μετακομίσεις πάλι!) ο οποίος να λέει για ex η για τέτοιες πολιτικαλ μπάντες-φάσεις. Ομως παραμένω κατα και δεν θα ήθελα να εμφανιστουν αγγελάκες, βανδη, μουσικά θέατρα ,χάραμα, και πράματα καθαρά εμπορικά. Anyway, συζειτήται κι αυτό..απλά την γνώμη μου λέω.
Επίσης για το θέμα με τον αγγελάκα κι αυτά υπήρχε συζήτηση αρκετές μέρες αλλά η συμμετοχή μηδαμινή. Γενικά γουστάρω και ΘΕΛΩ να συζητάμε και να σκεφτόμαστε και να βλέπουμε κάποια πράματα και τι θα ήταν καλύτεορ, όπως και τώρα...
Αναμένω νέα! Kgb αν θες φτιάξε τον τομέα..


Τίτλος: H στάση του diymusic
Αποστολή από: RELATIVEX στις Φεβρουάριος 15, 2006, 04:01:01 μμ
Τελικά δεν άντεξα........
η γνώμη μου ήταν και είναι ότι δεν θα πρέπει σε ένα χώρο ο οποίος λέγεται και θέλει να είναι diy να ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ εμπορικές καταστάσεις που θα οδηγήσουν αργά ή γρήγορα σε διαφήμιση. ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΙ ΜΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ Η ΕΝΑΣ ΔΙΣΚΟΣ Η ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΚΛΠ ΚΛΠ... και γιαυτό υπάρχει το φόρουμ. Αλλά ρε παιδιά άλλο ειναι να λεει κανείς "ελατε στο Αν να δούμε τους Εχ για τόσα ευρώ"και άλλο ειναι να λεει κανείς  "πήγα στους εχ στο Αν και γαμαγανε ή μου άρεσε ο δίσκος των Τάδε" ...αν πω δηλαδή ότι οι Εχ ειναι καλοι και ακούστε τους τότε ο άλλος το σκέφτεται και κρίνει και τη μουσική και την σταση τους, αλλά αν αρχίσω να ενημερώνω για συναυλίες που με ενδιαφέρουν και για το που θα γίνουν και πόσο κοστίζει κλπ τότε δεν νομίζω ότι αυτός είναι ο κατάλληλος χώρος για κάτι τέτοιο. Βέβαια όλα αυτά τα είπα σε ένα παλαιότερο ποστ μου αλλά με πολύ πιο έντονο τρόπο και ίσως (καλώς ή κακώς) παρεξηγήθηκα αλλά αυτή είναι η αποψή μου και δεν αλλάζει...Μπορεί να μη ζώ μέσα στο diy ταγμένος ούτε να είμαι "πατερούλης" της φάσης αλλά αφού υπάρχει ένας και μόνο diy δικτυακός χώρος στην Ελλάδα ..ας προστατευθεί η ιδιότητά του...αυτά τα ολίγα...και φυσικά χωρίς ίχνος μομφής απέναντι σε αυτούς που δεν συμφωνούν ή σε αυτούς που έχουν άλλη γνώμη!


Τίτλος: H στάση του diymusic
Αποστολή από: tug στις Φεβρουάριος 15, 2006, 04:09:30 μμ
Φϊλτατεεεεε

 :)

Εγώ συμφωνώ και γενικώς έχει γίνει μια κουβέντα, καταλήξαμε στην κατηγορία underground η οποία δεν εσωκλείει φυσικά ούτε μεγάλες μπάντες ούτε την βανδή. Εσωκλείει μπάντες της σκηνής ,αφορά το φόρουμ και δεν στεκεται στα πιο εξειδικευμε΄να όρια του diy. Γενικώς πιστεύω όλα μια χαρά θα πάνε, τώρα αν υπάρξει πρόβλημα και φτάσουμε σε επίπεδα διαφήμισης χωρίς νόημα που λες κι εσυ θα τεθεί ένα ζήτημα να αλλάξει ,να σβηστούν ή να γίνει κάτι άλλο...

Γενικώς σημασία έχει να λέμε γνώμες και να συζητάμε.. Χαίρομαι όταν συμμετέχουμε όλοι.

 :wink:


Τίτλος: χμ...
Αποστολή από: humanfly στις Φεβρουάριος 15, 2006, 04:09:43 μμ
Συγνώμη φίλε μου, αλλά είναι κάπως υποκριτικό να πηγαίνουμε στο κάθε ΑΝ και να βλέπουμε την Χ μπάντα που μας αρέσει και απλά να μην ανακοινώνουμε την συναυλία πριν γίνει.
Όποιος δεν γουστάρει το ΑΝ γιατί πιστεύει ότι εκεί παίζουν οι εμπορικές μπάντες ή γιατί πιστεύει ότι "εμπορευματοποιεί" την μουσική, όχι μόνο δεν ανακοινώνει τις συναυλίες που γίνονται εκεί ή δεν παίζει εκεί (αν έχει group), αλλά δεν πηγαίνει και εκεί καθόλου. Αυτό θα ήταν πιο αξιοπρεπές πιστεύω. Αλλιώς φάσκει και αντιφάσκει...


Τίτλος: H στάση του diymusic
Αποστολή από: Anonymous στις Φεβρουάριος 15, 2006, 04:32:22 μμ
Ρε συ θα με τρελάνετε, είπε κανείς ότι δεν παω στο αν ή ότι δεν μου αρέσουν μπάντες που παίζουν στο Αν?????Απλά είπα ότι δεν θα ήθελα σε έναν diy χώρο να προβάλλονται συναυλίες σε μαγαζιά γιατί τελικά θα καταλήξει να γίνεται διαφήμιση μέσα από το φόρουμ??? Δηλαδή φοβάμαι ότι σε λίγο θα μπαίνει στο φόρουμ ο κάθε μαγκας που έχει το Αν και κάνει τζάμπα διαφήμιση σε έναν χώρο που ξέρει ότι έχει κοινο????? Γιαυτό και μόνο! Και βέβαια φίλε μου κινούμαστε σε έναν εμπορικό πλανήτη όπου και κάποια από τα πράγματα που μας αρέσει να βλέπουμε και να ακούμε ίσως είναι ενταγμένα σε εμπορικό σύστημα, και όπως είπα δεν είμαι κανένος είδους "πατερούλης του diy". Αν νομίζεις πως ξέρεις κάτι άλλο, μόνο νομίζεις πως ξέρεις κάτι άλλο.


Τίτλος: H στάση του diymusic
Αποστολή από: RELATIVEX στις Φεβρουάριος 15, 2006, 04:35:54 μμ
Εγώ ήμουν πάνω...

Γεια σου κι εσένα Ταγκ και γαμώ τις εφημερίδες τους!


Τίτλος: H στάση του diymusic
Αποστολή από: humanfly στις Φεβρουάριος 15, 2006, 04:42:04 μμ
Απλά είναι πολύ αντιφατικό να μπαίνουμε όλοι εδώ μέσα και να μιλάμε για DIY, να αποκηρύσσουμε lives σε μαγαζιά (δεν αναφέρομαι σε σένα) και μετά να βγαίνουμε από το net και να πηγαίνουμε σε τέτοια lives. Γιατί καλώς ή κακώς οι περισσότεροι σε live σε μαγαζιά πηγαίνουν και ας ανήκουν και στον DIY χώρο.
Άσε που και live στα μαγαζιά μπορούν να γίνονται σε DIY πλαίσια και με τέτοια νοοτροπία. Αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα που δεν θα τ'ανοίξω τώρα γιατί βαριέμαι να διαβάζω τον καθέ politically correct...
Συγνώμη πάντως αν σε παρεξήγησα.


Τίτλος: H στάση του diymusic
Αποστολή από: Apolitistos στις Φεβρουάριος 15, 2006, 11:14:34 μμ
Σύμφωνο και εγώ με την πρώτη πρόταση του humanfly αλλα από κει και πέρα δεν σύμφωνο με το ότι οι περισσότεροι πάνε σε μαγαζιά για lives.Δηλαδή παραδείγματος χάρι πάει κάποιος στο αν καιρό ξέρω γω  και σε κάθε live πχ.iggy pop cypress hill παίζει ξύλο με τους πορτιέρηδες που την προηγουμενη είχε πληρώσει?Ξέρεις κάπως υποκριτικό.Δε με χαλάει στην τελική να "διαφημίζονται" τέτοια lives από την στιγμή που αυτός που είναι να πάει θα πάει και αυτός που δεν είναι δε θα πάει.Αυτά από μένα.

Καλύτερα με αρντάν παρα στο αν.


Τίτλος: H στάση του diymusic
Αποστολή από: pseytoKGB στις Φεβρουάριος 16, 2006, 09:22:39 πμ
Το να "προστατευτεί" ο χώρος από τα 'μιάσματα', τις εμπορικές δηλαδή συναυλιες και τις κουβέντες σχετικά με αυτές, σημαίνει δηλαδή να το "αποστειρώσουμε" από ανακοινώσεις για πιο εμπορικά live ;

Προσωπικά, αν και δεκάρα δε δίνω για εμπορικές συναυλίες και για εμπορικά "εναλλακτικά" live, θεωρώ ότι ένα τέτοιο απομονωτικό στυλ θα έκανε κακό στο site. Αυτό που θα είχε μεγαλύτερη αξία π.χ. θα ήταν να μείνει η κουβέντα για τον Αγγελάκα όπως ήτανε, με την κριτική που έγινε αλλά και τον αντίλογο. Δηλαδή, forum είναι, και η DIY οπτική για τα πράγματα πρέπει να "κάνει διάλογο" με την άλλη πλευρά και όχι να ταμπουρωθεί στο site της όπως πράττουν οι διάφορες κλίκες.

Αυτή είναι η δική μου άποψη εν ολίγοις....


Τίτλος: H στάση του diymusic
Αποστολή από: onealpha στις Φεβρουάριος 16, 2006, 12:21:04 μμ
Εγώ λοιπόν που δεν πηγένω σε live στο ΑΝ μπορώ να κράζω όσο θελω?


Τίτλος: H στάση του diymusic
Αποστολή από: Apolitistos στις Φεβρουάριος 16, 2006, 01:24:07 μμ
Παράθεση από: "onealpha"
Εγώ λοιπόν που δεν πηγένω σε live στο ΑΝ μπορώ να κράζω όσο θελω?


τώρα με το krazodaneio onealpha μπορείς και εσύ να κράζεις όσο θες.Με ελευθέρας για όλα τα μαγαζιά πίνεις το ποττάκη σου και κράζεις παράλληλα.
1000 ενωμένες τράπεζες "σινιστουν" krazodaneio.

 :D


Τίτλος: H στάση του diymusic
Αποστολή από: KGBatwork στις Φεβρουάριος 16, 2006, 01:58:31 μμ
Ένα site που ανέθεσε χρέη Moderator σε μένα (!?) δε μπορεί παρά να υποστηρίζει και να ενθαρρύνει το κράξιμο και παρόμοιες αγενείς τακτικές ή τουλάχιστον να το ανέχεται....

Κρα-κρα... το κραζοδάνειο τι επιτόκιο έχει;


Τίτλος: H στάση του diymusic
Αποστολή από: luben στις Απρίλιος 25, 2006, 12:08:21 μμ
παρεμπιπτόντως,πολλή διαφήμιση έχει γίνει σε διαφορα topic από τους εναντια.
τω παράκαναν.ΝΤΆΞΕΙ ΤΩ ΚΑΤΑΛΆΒΑΜΕ.
σβήστε tpt.
ΈΛΕΟΣ δηλαδή!


Τίτλος: H στάση του diymusic
Αποστολή από: KGBsexualNevrosis στις Απρίλιος 25, 2006, 01:00:38 μμ
Συμφωνώ, είπα την άποψή μου σε κάποιο από τα τοπικ που "τιμήσανε", παρά το ότι μου άρεσε το κομματάκι τους.

Προτείνω να μείνει μόνο το θέμα για την κυκλοφορία των ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ
link (http://www.diymusic.org/index.php?option=com_forum&Itemid=75&page=viewtopic&t=810&lang=el)
όπου γράφτηκε και η ανακρίβεια σχετικά με τα μέλη των ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ /ΕΝΑΝΤΙΑ και το τελευταίο (με τίτλο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ) - τα υπόλοιπα ας σβηστούν, δεν έχει νόημα εξάλλου να διαβάζουμε το ίδιο ποστ σε 10 διαφορετικά θέματα....

για πείτε ρε kthulu & tug και λοιποί!


Τίτλος: H στάση του diymusic
Αποστολή από: Sino στις Απρίλιος 25, 2006, 02:49:49 μμ
Τσεκούρι, πανικός και σβήσιμο.  8)

-Sino.


Τίτλος: H στάση του diymusic
Αποστολή από: KGB στις Αύγουστος 02, 2006, 03:54:28 πμ
Ρε παιδιά δε θα ήταν καλή ιδέα να ανεβάζαμε crass lp με εξώφυλλα και τέτοια; έχουμε; προσωπικά δεν έχω ακούσει και τίποτα ιδιαίτερο... νομίζω αξίζει να γίνουν κάποια αφιερωματάκια, όπως και για τους ex για παράδειγμα. Δυστυχώς δεν ξέρω και πολλά για τα συγκροτήματα αυτά.


Τίτλος: CRASS/Ex
Αποστολή από: automaton3 στις Αύγουστος 02, 2006, 12:13:15 μμ
Η ιδέα για τους Crass είναι πολύ καλή - αντί να ανεβάσετε όμως το artwork, μπορείτε απλά να χρησιμοποιήσετε το site τον Crass στη Southern Records (http://www.southern.com/southern/band/CRASS/). Από εκεί είχα κατεβάσει πριν χρονια τα πάντα: artwork, στίχους, βιογραφικό & πάει λέγοντας. (Με το χεράκι, όπως το έκανα - δηλαδή σελίδα τη σελίδα & χωρίς robot -, παίρνει κανένα μηνα...) Για τους Ex επίσης είναι καλή ιδέα (καλά, τι θα έλεγα εγώ...), & μπορώ να συνεισφέρω κάποια εξώφυλλα αφού τα σκανάρω.


Τίτλος: H στάση του diymusic
Αποστολή από: tug στις Αύγουστος 02, 2006, 02:47:03 μμ
Aν και είμαι σε λάθος τόπικ,δεν ξέρω αν οι crass είναι diy,αν είναι σαφώς και θέλουμε να ανεβάσουμε. Επίσης οι pitzama porno είναι;Θεοι!!!
Λοιπόν ήθελα να πω ότι επειδή το υλικό που έχουμε στα χέρια μας για ανέβασμα είναι τεράστιο, για αυτό έχουν υπάρξει και καθυστερήσεις και προβλήματα (αλλαγή ονομασιών των mp3, κωδικοποίηση για αναγνώριση από τον server και πάει λέγοντας). ΕΠίσης επειδή η συνδεσή μου είναι 512/128 και το Upload είναι γελοίο, θα πάω σύντομα σε πανεπιστήμιο να ανεβάσω όσο περισσότερο υλικό μπορώ, οπότε υπομονή, και εγώ και ο kthulu δουλεύουμε για να έχετε ενα κατεβασιμο καλοκαίρι!!!
 :wink:


Τίτλος: H στάση του diymusic
Αποστολή από: xaotikos στις Νοέμβριος 23, 2006, 12:43:43 μμ
Οι crass κοιτάς αν είναι diy..
τους γαμημένους τους Αντίδρση τις τους θέλεις??diy είναι??
οι Γενιά του Χάους???Οι Stress???αυτοί δεν είναι σε εταιρία???
τίι τα θέλετε εδώ μέσα αφού δεν είναι diy???


Τίτλος: H στάση του diymusic
Αποστολή από: onealpha στις Νοέμβριος 23, 2006, 01:33:15 μμ
ειχαμε πει οτι μπορουν να μπαίνουν πράγματα τα οποία ειναι λιγο δυσκολο να βρεθούν και είναι σιγουρα Underground.
παντως με τον τροπο που γραφεις ναι αυτον τον επιθετικο τροπο προκαλεις όποιν θέλει να σου απαντήσει.
τελικα ποιο ειναι το προβλημα σου?
αν ειναι πανκ η αν ειναι diy το site?


Τίτλος: H στάση του diymusic
Αποστολή από: xaotikos στις Νοέμβριος 23, 2006, 06:38:40 μμ
τω underground δεν έχει μεγάλη σχέση με τω diy...
εγώ εδώ μέσα βλέπω ότι όλοι κράζουν τους punk...
ξηγηθείτε γουστάρετε τους punks η όχι??
καλά πάει αλλου τω θέμα όμως..

και αν λέτε ok diy γιατί δεν βάζετε (αφίσες) live φασιστικά..χρυσής αυγής και έτσι??


Τίτλος: H στάση του diymusic
Αποστολή από: tug στις Νοέμβριος 24, 2006, 01:28:49 πμ
ο κάθε χώρος έχει τα όρια του και αυτά που απορίπτει και αυτά που δέχεται. Οι crass δεν γουστάρω να μπουν γιατί ξέρω ότι είναι σε εταιρία. Αν κάνω λάθος να ξέρω. Οι stress και άλλες μπάντες που ανέφερες είμαι πολύ σίγουρος ότι δεν τις βρίσκεις έυκολα όπως είπε κι ο one alpha Και δεν θα προβούν σε μυνήσεις!
Οσο για το site είναι εναλλακτικό με όση στήριξη και αγάπη έχει για το diy και την underground φάση (σε μικρότερο ποσοστό) αλλά ίσως το όνομα του site ενοχλεί πολλούς γιατί αφορά την πραγματική έννοια του diy και όχι την ουτοπική που πολλοί έχουν. Φυσικά και θα διαφωνούμε σε πολλά πολλοί και φυσικά δεν θα είμαστε όλοι ίδιοι, αυτό δεν σημαίνει φίλε μου ότι δεν ξέρουμε τι κάνουμε και ότι δεν στηρίζουμε την φάση.
Οσο για τους πανκς το έχω πει και το ξαναλέω, κι εγώ πανκ είμαι! Αν είναι δυνατόν να έχουμε πρόβλημα με τους πανκς. Πρόβλημα έχουμε με ορισμένους ανθρωπους (καλώς ή κακώς οι περισσότεροι ανήκουν στο ΠΑΝΚ αλλά αυτό δεν αποτελεί κανόνα φίλε μου) που δεν ΣΕΒΟΝΤΑΙ. Τελεία και πάυλα. Μπορεί να ακούνε και λαικά δεν ξέρω, δεν μας ενδιαφέρει αυτό, πρόβλημα εχει δημιουργηθεί μεταξύ φορουμίτων και σταρχιδιστών. Αν υπάρχει σεβασμός και επικοινωνία δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα αλλα μερικοί την βλέπουν ότι τα γαμάω όλα και είμαι και πολύ ουάουυυ.
Καμία σχέση πάντως, κανενα πρόβλημα δεν έχουμε και κανείς δεν κρίνει προκατελειμένα (ελπίζω τουλάχιστον). Εχουμε περάσει όλοι από πανκ και όλοι είμαστε και πανκ στην ψυχή και θα είμαστε. Ο καθένας το εκφράζει αλλιώς..
Μην συζητηθεί άλλο το θέμα εδώ γιατί είναι άσχετο.Αλού αν είναι..
 :wink:


Τίτλος: H στάση του diymusic
Αποστολή από: KGB στις Νοέμβριος 25, 2006, 10:11:15 πμ
Κι εγώ θα πω οτι εγώ προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με τους πανκς, αλλά με τους μαλάκες - και ειδικά τους μαλάκες που το παίζουν και πολύ άτομα ενώ στην πραγματικότητα δημιουργούν σοβαρό πρόβλημα σε ένα site που για μερικούς από μας είναι πολύ περισσότερο από αλητεία, μπύρα και πανκ.

δεν είναι άσχετο. ΕΔΩ πρέπει να συζητηθεί αν είναι...


Τίτλος: H στάση του diymusic
Αποστολή από: tug στις Νοέμβριος 26, 2006, 01:29:51 μμ
Παράθεση από: "xaotikos"
Οι crass κοιτάς αν είναι diy..
τους γαμημένους τους Αντίδρση τις τους θέλεις??diy είναι??
οι Γενιά του Χάους???Οι Stress???αυτοί δεν είναι σε εταιρία???
τίι τα θέλετε εδώ μέσα αφού δεν είναι diy???


και μιας που ξέχασα να απαντησω συγκεκριμένα σε αυτό,δεν εχουμε τίποτα από αυτά σε εμπορική μορφή.Θα βρεις ή demo ή πρόβα. Και οχι, οι αντίδραση μόνοι τους το βγάλαν το cd που έχουμε..


Τίτλος: H στάση του diymusic
Αποστολή από: javaspa στις Νοέμβριος 27, 2006, 12:35:33 μμ
Εγώ παιδιά να πώ ότι είμαι σύμφωνως με αυτό που λέει ο tug για τθς εμπορικές συναυλίες..Αυτό το site για μένα θα πρέπει να προωθεί και να ενημερώνει για τις diy μπάντες και τις ανάλογες αυτοοργανωμένες συναυλίες...Το να μάθεις για μια εμπορική μπάντα είναι πανεύκολο..Στην τελική πολλά site ενημερώνουνε για τέτοιες εκδηλώσεις...
Το underground είναι αυτό που πάσχει απο τον τομέα της ενημέρωσεης...BRO!


Τίτλος: H στάση του diymusic
Αποστολή από: xaotikos στις Νοέμβριος 29, 2006, 11:02:18 πμ
Παράθεση από: "tug"
Παράθεση από: "xaotikos"
Οι crass κοιτάς αν είναι diy..
τους γαμημένους τους Αντίδρση τις τους θέλεις??diy είναι??
οι Γενιά του Χάους???Οι Stress???αυτοί δεν είναι σε εταιρία???
τίι τα θέλετε εδώ μέσα αφού δεν είναι diy???


και μιας που ξέχασα να απαντησω συγκεκριμένα σε αυτό,δεν εχουμε τίποτα από αυτά σε εμπορική μορφή.Θα βρεις ή demo ή πρόβα. Και οχι, οι αντίδραση μόνοι τους το βγάλαν το cd που έχουμε..


oi antidrasi to ebgalan monoi toys to cd??(Antlantis gia na ksereis) alla kai etsi na einai to poylane 10euro...
einai diy ayto???
oi wipe out den einai etairia??mias kai eixan bgalei ta prohgoymena ekei...e???


Τίτλος: H στάση του diymusic
Αποστολή από: KGB στις Νοέμβριος 29, 2006, 01:54:53 μμ
.... κατα τη γνώμη μου οι Αντίδραση δεν έχουνε θέση εδώ....


Τίτλος: H στάση του diymusic
Αποστολή από: tug στις Νοέμβριος 30, 2006, 04:37:20 μμ
Παράθεση από: "xaotikos"
Παράθεση από: "tug"
Παράθεση από: "xaotikos"
Οι crass κοιτάς αν είναι diy..
τους γαμημένους τους Αντίδρση τις τους θέλεις??diy είναι??
οι Γενιά του Χάους???Οι Stress???αυτοί δεν είναι σε εταιρία???
τίι τα θέλετε εδώ μέσα αφού δεν είναι diy???


και μιας που ξέχασα να απαντησω συγκεκριμένα σε αυτό,δεν εχουμε τίποτα από αυτά σε εμπορική μορφή.Θα βρεις ή demo ή πρόβα. Και οχι, οι αντίδραση μόνοι τους το βγάλαν το cd που έχουμε..


oi antidrasi to ebgalan monoi toys to cd??(Antlantis gia na ksereis) alla kai etsi na einai to poylane 10euro...
einai diy ayto???
oi wipe out den einai etairia??mias kai eixan bgalei ta prohgoymena ekei...e???


Οχι βρε φίλε. Αφού το έχω το cd αυθεντικό. Δεν είναι ατλαντίς. Καμία σχέση. Εκτός αν έχω καμιά περίεργη έκδοση. Τι ναπω?
Οπως και να χει κι εγώ συμφωνώ μάλλον ότι ίσως μερικά πρέπει να βγούνε. Να συζητάμε ποια είναι να τα βγάζουμε. Αλλά πρόκειται για κάτι μη εμπορικό δεν υπάρχει λόγος. Αν πρόκειτε για κάτι σε εταιρία σαφώς και υπάρχει..


Τίτλος: H στάση του diymusic
Αποστολή από: KGB στις Δεκέμβριος 01, 2006, 11:54:33 πμ
TUG, άνοιξε το θέμα "Ομαδες... φανατισμός..." μη σε χέσω.... δεν κατάλαβα γιατί το κλέιδωσες... επειδή θεωρείς ότι δεν έχει νόημα ??!??! ή ότι όλοι γράφουν για να γράφουν ??!??!? δε το έπιασα αυτό....

άσε που βρίσκω πως ξεκλειδώνει η γαμιδιά... και το forum admin δε δουλευει στα ελληνικά (τι σκατά, πότε θα το φτιάξουμε αυτό ; ) και βλέπω αλαμπουρνέζικα....


Τίτλος: H στάση του diymusic
Αποστολή από: tug στις Δεκέμβριος 01, 2006, 01:22:25 μμ
Το κλείδωσα γιατι συνέχισες κι εσύ και οι αλλοι σε εναν χωσιματισμό και βρισίδι χωρίς νόημα. Εκεί θα κατέληγε δηλαδή ,στο μπουρδέλο. Παω να το ανοίξω και βλέπουμε. Μαλλον δεν μπορούσες να το ξεκλειδώσεις γιατί έιμαι super admin. ΧΟΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟ

 :twisted:  :twisted:  :twisted:


Τίτλος: H στάση του diymusic
Αποστολή από: automaton3 στις Δεκέμβριος 01, 2006, 03:09:23 μμ
Παράθεση από: "KGB"
και το forum admin δε δουλευει στα ελληνικά (τι σκατά, πότε θα το φτιάξουμε αυτό ; ) και βλέπω αλαμπουρνέζικα....

Αφου μπεις στη σελιδα, δοκιμασε να κανεις View -> Character Encoding -> Greek απο τη γραμμη εντολων του Firefox (& αναλογα για αλλα προγραμματα). Στρωνει κατ'ευθειαν (αλλα πρεπει να το κανεις καθε φορα...). Εκτος & αν εννοεις κατι αλλο.


Τίτλος: H στάση του diymusic
Αποστολή από: KGB στις Δεκέμβριος 01, 2006, 09:12:59 μμ
δε δουλεύει ρε αφτο ούτε έτσι....


Τίτλος: H στάση του diymusic
Αποστολή από: tug στις Δεκέμβριος 01, 2006, 09:44:22 μμ
Ti λες ρε?? Κι εγώ πως το κάνω; Ετσι δουλεύει κανονικότατα αλλά όπως και να χει ειναι μαλακία, θα φροντίσω να φτιαχτεί. Kthuluuuuuuuu!
Παντως με encoding δουλέυει κανονικότατα, αυτό έλειπε....


Τίτλος: H στάση του diymusic
Αποστολή από: bhoy στις Δεκέμβριος 01, 2006, 11:18:19 μμ
Εγώ πάντως νομίζω και θεωρώ ως underground συναυλία και μια συναυλία που διεξάγεται σ'εμπορικό χώρο, αλλά έχει τις πιο κα΄τω προϋποθέσεις:

--έχει τιμή εισόδου έως και 5 ευρώ*

--δεν έχει χορηγούς

*προφανώς το 5ευρο, μπορεί να γίνει 10ευρο σε συναυλίες ξένων συγκροτημάτων.

Η ταπεινή μου άποψη (που βέβαια θα της ασκηθεί κριτική από διάφορους hardliners που λόγω ηλικίας άρα και καύλας/κάψας/ανυπομονησίας/επιμονής/ισχυρής γνώμης, θεωρούνε τα πάντα ως "άσπρο"-"μάυρο".)


Τίτλος: H στάση του diymusic
Αποστολή από: KGB στις Δεκέμβριος 02, 2006, 10:35:42 πμ
Παρατήρηση: δεν είναι μόνο πιτσιρικάδες οι hardliners. Στους "παλιούς" βρίσκεται ο υιος που μεταδίδεται στους νέους...


Τίτλος: Απ: H στάση του diymusic
Αποστολή από: KGB στις Μάιος 05, 2007, 02:48:25 μμ
Παρατηρήσεις - προτάσεις (για το κυρίως site):

ΣΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ (ΜΕΝΟΥ):
- Τι διαφορά έχουν τα "διηγήματα" από τον TUGικής επινόησης όρο "Ιστορίες μικρού μήκους"; 
- Καμία. θα πρέπει να συνενωθούν

ΒΟΗΘΕΙΑ-Diymusic εστι...  - το κείμενο χρειάζεται βελτιώσεις και η φωτο θέλει μετακίνηση γιατι φαίνεται άσχημα έτσι. Επίσης γιατί αυτό αποτελεί βοήθεια; Αυτό κολλάει σε ένα 'about us', ένας επαναπροσδιορισμός. όπως και το κείμενο για τη φορουμική συμεριφορά και τα guidelines θέλει ξανα-δούλεμα. Δεδομένου και των προτασεων του bhoy εδώ  (http://www.diymusic.org/index.php?option=com_smf&Itemid=107&topic=2016.msg19739#new) χρειάζεται μια αναθεώρηση... (reformist alert!!!)


Τίτλος: Απ: H στάση του diymusic
Αποστολή από: Noisetronic στις Μάιος 18, 2007, 02:45:22 μμ
Εγώ πάντως νομίζω και θεωρώ ως underground συναυλία και μια συναυλία που διεξάγεται σ'εμπορικό χώρο, αλλά έχει τις πιο κα΄τω προϋποθέσεις:

--έχει τιμή εισόδου έως και 5 ευρώ*

--δεν έχει χορηγούς

*προφανώς το 5ευρο, μπορεί να γίνει 10ευρο σε συναυλίες ξένων συγκροτημάτων.


Βασικά εγώ συμφωνω με τον bhoy (νταξει τώρα αν είναι και ξένο συγκροτημα και δωσεις λίγο παραπάνω δεν παιζει προβλημα - είναι κι απο που έρχεται ο άλλος) ΑΛΛΑ αυτό έχει να κάνει με το underground. ’λλο underground αλλο diy. Για μένα τουλάχιστον. Η διαφορά είναι οτι το underground κινείται γύρω απο ανεξάρτητες δισκογραφικές,παρέα με copyright,διασκάδικα,κλπ (όπως οι Panx romana για παράδειγμα).

Τώρα σχετικά με την είσοδο στο diy απο την στιγμή που δεν παίζει κερδοσκοπικός χαρακτήρας είναι οκ. Θέλω να πω αν έρθει ένα συγκρότημα απο εξωτερικό δεν τους πληρώνουν συνήθως οι συμμετέχοντες τα εισητήρια;


Τίτλος: Απ: H στάση του diymusic
Αποστολή από: Maniac_Butcher στις Οκτώβριος 10, 2007, 05:14:16 μμ
Παράθεση
mporw na to anevasw k edw kai na to "onomasw" diY?
ΟΧΙ  :P

Προφανώς αν το ανεβάσεις σε κάποια ιστοσελίδα (π.χ. Rapidshare (http://www.rapidshare.com))
θα μπορέσει και κάποιος απο τους admins μετά απο προσωπικό μύνημα
(δεν χρείαζονται άλλα άχρηστα μυνήματα για να ανέβαίνουν τα posts σου)
να το βάλει στα mp3 του diymusic.
diy είναι απο την στιγμή που το βγάζεις μόνος σου και δεν μπλέκεις δισκογραφικές.


Τίτλος: Απ: H στάση του diymusic
Αποστολή από: tug στις Οκτώβριος 18, 2007, 02:01:13 πμ
Φυσικά και μπορείς να μας το στείλεις με ενα Link να το ανεβάσουμε κι εμείς στον server του diymusic ώστε να υπάρχει στον αιωνα τον άπαντα και να το κατεβάζει όποιος θέλει. Επίσης θα πέσει και κριτική και παρουσίαση και ότι αλλο ειναι..
Αναμένουμε..


Τίτλος: Απ: H στάση του diymusic
Αποστολή από: pounks στις Νοέμβριος 01, 2007, 08:56:35 μμ
paidia den ksero posoi diavazoun pleon to en logo forum kai posoi episkeptontai to en logo site. ego pisteuo oti exei pesei se mia megali parakmi. legete diymusic kai mono gia mousiki den sizitame edo mesa.kai otan sizitame.....telospanton vlepete ti ginete. to thema einai oti me auta pou dimosieuontai edo mesa den ksero kata poso o kosmos pou to parakolouthouse to site sinexizei na goustarei na to episkeptete.

ennoo o kosmos pou eixe mia epafi kai me to diy genikotera (kai fisika den anaferomai sto diy clothing alla sta themata pou aforoun tin mousiki).

as me diafotisoun oloi autoi pou kapote (i akoma) grafoun kai prakolouthoun taktika to site/forum kai mou dimiourgisei megali entiposi pos to monadiko olokliromeno site pou asxoleite me to diy (forum,parousiasi diskon/sigkrotimaton, imerologio, sinenteukseis, downloading k.t.l.) exei kantantisei kata tin apopsi mou panta etsi.

thanxΤίτλος: Απ: H στάση του diymusic
Αποστολή από: crispy_ambulance στις Νοέμβριος 02, 2007, 11:23:11 πμ
pounks αφου νομιζειs κατι τετοιο γιατι δεν εκανεs κριτικη και αναφορα για το live στην παντειο πχ που ανοιξεs νεο θεμα αλλα δεν εγραψεs τιποτε αλλο?
Και σαν τι θεs δηλαδη να συζητιεται? η συζητηση που εγινε για το live στο μπραχαμι πολυ καλη ηταν. Επιασε και το μουσικο αλλα και αλλεs πτυχεs του diy ανεξαρτητα αν δεν συμφωνουμε σε ολα μεταξυ μαs. To foroum/site το διαμορφωνουν και οι χρηστεs του συνεπωs ολοι εχουν καποιο εστω και μικρο μεριδιο ευθυνηs. Στειλε κειμενα ανταποκρισειs κλπ που νομιζειs οτι ειναι χρησιμα και μπορουν να βοηθησουν στην κατευθυνση που θεs εσυ να παρει το foroum ειναι πολυ απλο. Αν δεν το κανειs εσυ, περιμενειs να το κανει καποιοs αλλοs ? ... diy δεν ειπαμε?


Τίτλος: Απ: H στάση του diymusic
Αποστολή από: pounks στις Νοέμβριος 02, 2007, 08:49:47 μμ
den ekana anafora re file giati etixe kai imoun apo autous pou etrexan to live kai den tha tan antikeimeniki i apopsi mou.ithela perissotero na diavaso entiposeis apo ton kosmo pou pige kai tigxanei na mpainei edo mesa. kai oxi mono gia auto to live. edo pleon den anevainoun kan themata gia live, ti na leme tora.ego nai an eixa tin gkavla tha anevaza pragmata alla den mpo na po pos eimai stin fasi pou imoun.

oso gia tin sizitisi gia to live sto mpraxami den mporo na po pos mou arese an kai antikeimenika exei ena endiaferon.....edo re c den vrethike enas na apantisei sto erotima mou, pou deixnei poso oi diysters asxolountai me tin mousiki kathauti....ektos vevea an apaxioun apla na apantisoun....
 
tespa...perissotero zofila vgazo...opote kalitera na katso sta avga mou...ta leme sta livez


Τίτλος: Απ: H στάση του diymusic
Αποστολή από: bhoy στις Νοέμβριος 02, 2007, 09:05:02 μμ


edo re c den vrethike enas na apantisei sto erotima mou, pou deixnei poso oi diysters asxolountai me tin mousiki kathauti....ektos vevea an apaxioun apla na apantisoun....
 Αυτή ακριβώς η μη απάντηση με ώθησε να γράψω αυτά που έγραψα (έστω και μαλακίες-διανοουμενισμοί του κώλου-αδιάφορα ζητήματα-κτλ),αλλά όταν ακούς μόνο συγκεκριμένες μπάντες,πού να κάτσεις ν'ασχοληθείς με μουσική;Καλύπτεσαι από τους "political correct" και αράζεις.

Οπότε εγώ πια δεν έχω αυταπάτες,εδώ το πολύ πολύ να μαθαίνουμε για καμιά συναυλία-προβολή-εκδήλωση κι αυτό είναι όλο.Πάντως εκείνο το θέμα,π.χ. για τα blogs είναι από τα πιο χρήσιμα.


Τίτλος: Απ: H στάση του diymusic
Αποστολή από: crispy_ambulance στις Νοέμβριος 03, 2007, 03:48:37 πμ
pounks δεν εχει σημασια αν θα ηταν υποκειμενικη η αναφορα σου για το live αφου μετειχεs στην διοργανωση, σημασια εχει οτι μπηκε απλα μια ανακοινωση και μετα δεν γραφτηκε τιποτε. Και αφου αναφερειs οτι δεν σου απαντησε κανειs  στην ερωτηση που εκανεs σε αλλο θεμα ουτε κανεναs απαντησε και σε μενα και φυσικα ουτε και εσυ σε μια δημοσια ερωτηση.Και σε δημοσιεs ερωτησειs καλο ειναι να δινονται δημοσιεs απαντησειs.

Τωρα ποιοι ειναι αυτοι οι diysters ? ειναι καμια νεα φυλη του αμαζονιου? ειναι κανενα εξωτικο φρουτο απο την αφρική, μηπωs ειναι κανεναs ιοs που ξεφυγε απο τα βιολογικα εργαστηρια τηs CIA? ειναι καμια νεα κοινωνικη ταξη? ή μηπωs καμια νεα φυλη τηs αθηναs? (αν και κομματακι δυσκολο αυτο γιατι τουλαχιστον αυτο το diy το αρνειται)

Μην κανουμε σημαια και θεωρια μια πρακτικη που κινησαν καποιεs μπαντεs τελη του 1970 κρατωνταs μονο το μουσικο κομματι τηs υποθεσηs... Eμενα δεν με ενδιαφερει αν επαιξαν οι χασμα κανα καινουριο κομματι αλλα αν η εκδηλωση ειχε καποιο αντικτυπο στην τοπικη κοινωνια αν εντασσεται σε μια γενικοτερη κινηση στη γειτονια κλπ...
αυτο δηλαδη δεν ειναι diy ? Tι ειναι diy μονο αν επαιξαν κανα νεο τραγουδι οι χασμα ?
Diy δεν ειναι οι κινητοποιησειs των κατοικων στην καλλιδρομιου που κανεναs diysters ή θαμωναs των live στην καλλιδρομιου δεν τιμησε με την παρουσία του ακομα και αν εγιναν αλλεπαλληλεs εκκλησειs απο εδω μεσα ?
Και ειναι diy η ενοχληση τηs γειτονιαs απο τιs φωνεs και τα σκουπιδια που αφηνονται σε καθε live ?
Eιναι diy ομωs μια εκδηλωση σαν εκεινουs τουs δανουs που ειχαν παιξει καλλιδρομιου και δεν ειπαν απολυτωs τιποτε για την Undgomshuset στην Δανια που εκκενωθηκε (ενω ειχε γινει μεγαλη ιστορια) λιγο αργοτερα και λεγανε μονο βλακειεs,  ενω η γενικωτερη αρνηση τουs για τετοιου ειδουs αναφορεs ονομαστηκε αντιδραση στην diy political correct ορθοδοξία? Τελικα η Undgomshuset γκρεμιστηκε και οι δανοι diysters που επαιξαν καλλιδρομιου δεν ειπαν τιποτε για να στηριξουν τη φαση στη δανια....

Τελωs παντων το θεμα εχει ξεφυγει ισωs,  αλλα οταν αρχιζειs να συζηταs τετοια θεματα αναγκαστικα η κουβεντα παει προs τα εκει τι ειναι diy δηλαδη και πωs το αντιλαμβανεται καποιοs.
Παντωs με βαση τα λεγομενα σου το προβλημα το εχειs με τον κοσμο που δεν κανει σχολια κλπ ...
Toτε αυτο ειναι προβλημα γενικωτερο του ντι αι γουαι "χωρου".
Ναι οταν δεν στελνειs κειμενα ή οτιδηποτε αλλο που μπορει να ειναι χρησιμο κατα την αποψη σου μαλλον γκρινια και ζοφοs ειναι τελικα. Oταν δεν το κανειs εσυ πωs ζηταs να το κανει ο αλλοs?
ειναι.... τελειωs αντι-diy


Τίτλος: Απ: H στάση του diymusic
Αποστολή από: filosofos στις Οκτώβριος 19, 2010, 01:33:26 μμ
τι ειναι diy δηλαδη και πωs το αντιλαμβανεται καποιοs.

καλο ερωτημα....συναυλια με τον καθε λογης μουζουρακη στα προπυλαια εναντια σε τι?

ΧΕΣΕ ΜΕΣΑ