Βιβλία - Κινηματογράφος - Ντοκιμαντέρ - Video - Ραδιόφωνο => Κινηματογράφος - Ταινίες => Μήνυμα ξεκίνησε από: KGB στις Ιανουάριος 23, 2006, 06:13:57 μμΤίτλος: KINSEY (Κινσυ, ας μιλήσουμε για σεξ - 2004)
Αποστολή από: KGB στις Ιανουάριος 23, 2006, 06:13:57 μμ
(http://www.foxmovies.com.au/content/fox_films/343/images/kinsey.jpg)

Μια πολύ ενδιαφέρουσα ταινία που αναφέρεται στη ζωή και στις έρευνες του Kinsey, ενός ερευνητή που ταρακούνησε την πουριτανική Αμερική του 1948 όταν δημοσίευσε ένα βιβλίο βάσει στατιστικών ερευνών που διεξήγαγε ο ίδιος για τις σεξουαλικές συνήθειες των Αμερικανών.

Μια συναρπαστική πορεία, για όποιον ενδιαφέρεται για το θέμα της σεξουαλικής καταπίεσης, ενός ανθρώπου που είχε περίσσεια επιμονής και πάθους για την αλήθεια και όντας μπροστά από την εποχή του, έγραψε ιστορία με τη βοήθεια της γυναίκας του και των συνεργατών του. Ο Kinsey τράβηξε ένα δρόμο που μόνο εύκολος δεν ήταν, αφού πολεμήθηκε όπως είναι φυσικό από τους συντηρητικούς αλλά και μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας που δεν ήταν έτοιμη για τα ευρήματά του.

Ο δρόμος αυτός που ακολούθησε ο Kinsey και το γνωστικό αυτό πεδίο μόνο ξεκάθαρο δεν είναι για τον άνθρωπο, εν έτει 2006. Η ιστορία της ανθρώπινης σεξουαλικότητας είναι ακόμα θολή και παραχαραγμένη, κυρίως στο δυτικό πολιτισμό, φυσικά χάρις στην χριστιανική "προσφορά" που δεν άφησε καμία αλήθεια απείραχτη, μιας και στην ανατολή τα πράγματα ήταν από παλιά πολύ πιο ελευθερα και ξεκάθαρα σχετικά με τη γεννετήσια πράξη. Για αυτό και θεωρώ την ταινία αυτή πολύ σημαντική και ενδεικτική του τι απόψεις και νοοτροπίες κυριαρχούσαν το 1950, σε μια χώρα όπως η Αμερική, που γέννησε τη σεξουαλική επανάσταση και που είχε ήδη τότε κατακτήσει αρκετές ελευθερίες για τους πολίτες της.

ΥΓ: Η ταινία έχει πολλούς μονολόγους και μπορεί να είναι 'κουραστική' για ανθρώπους που έχουν συνηθίσει ταινίες δράσης κτλ. Εμένα, κυριολεκτικά με απορρόφησε και σας συνιστώ να την τσεκάρετε...


Τίτλος: KINSEY (Κινσυ, ας μιλήσουμε για σεξ - 2004)
Αποστολή από: AlmaRoots στις Ιανουάριος 04, 2007, 11:29:57 πμ
Tin eida xtes an k mou tin eixan proteinei apo to kalokairi i tainia einai poly kali.H tainia ayti envathynei se opoiadipote antrwpini seksoualiki simberifora vevaia o KGB hdh exei kanei analysara opote oti k na pw einai perito exexx :roll:


Τίτλος: KINSEY (Κινσυ, ας μιλήσουμε για σεξ - 2004)
Αποστολή από: kmellos στις Ιανουάριος 04, 2007, 09:10:30 μμ
Τιιιιιιιιιιιιιιιιιι;;;

O KGB εχει κανει κορη που την λενε Ανα και ειναι λυσαρα????

Οϊμέ!!!
Αλι, αλι και τρις αλι (πενταλι δλδ)


Τίτλος: KINSEY (Κινσυ, ας μιλήσουμε για σεξ - 2004)
Αποστολή από: AlmaRoots στις Ιανουάριος 04, 2007, 10:27:23 μμ
Παράθεση από: "kmellos"


O KGB εχει κανει κορη που την λενε Ανα και ειναι λυσαρα???FIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIstttttttttt BOING!!! :lol: