θέματα του DIYMUSIC => Θέματα και στάση του site - Προτάσεις => Μήνυμα ξεκίνησε από: tug στις Ιανουάριος 04, 2006, 04:38:43 πμΤίτλος: Ταμπλατούρες
Αποστολή από: tug στις Ιανουάριος 04, 2006, 04:38:43 πμ
Επειδή είδα και διάφορους εμπορικούς ταμπλατουρους,δεν με ενοχλεί αλλά ίσως θα ήταν καλύτερα να μπει ένας διαχωρισμός, οι ταμπλατούρες diy να μεταφέρονται σε αντίστοιχο χώρο του site (στο μενού δεξιά ώστε να μένουν και σαν αρχείο του diy και να μην κινδυνέψουμε ποτέ από συνθήκες βλάβης server) ...
θεωρώ ότι μάλλον θα ήταν ποιο χρήσιμο οι ταμπλατούρες να μην έχουν τον τομέα στίχοι για cd ολόκληρα (καθώς για cd ολόκληρα υπάρχει αντίστοιχος τομέας στο site) αλλά για κομμάτια που είναι σπάνια, για κομμάτια που ζητάμε τους στίχους μεταξύ μας και πάει λέγωντας...


Τίτλος: Ταμπλατούρες
Αποστολή από: Zao στις Ιανουάριος 04, 2006, 05:07:20 πμ
χμ, συμφωνώ με διαχωρισμό σε diy και μη, για πρακτικούς λόγους και προτείνω και section για κομμάτια γραμμένα σε guitar pro από τους εδώ χρήστες (ξέρετε τι εστό guitar pro ή να εξηγήσω?)


Τίτλος: Ταμπλατούρες
Αποστολή από: kthulu στις Ιανουάριος 04, 2006, 12:20:39 μμ
εγώ λέω να μείνουν όλα όπως είναι με εξαίρεση τα poll
 και στις μουσικές να μπαίνει ότι έχει σχέση με music δημιουργία, ας πούμε μπορεί κάποτε να θέλουμε να βάλουμε, reason midi files και δεν ξέρω και γω τι άλλο. έτσι που λες.


Τίτλος: Ταμπλατούρες
Αποστολή από: Anarchy στις Ιανουάριος 04, 2006, 06:32:18 μμ
tug συμφωνώ για τους στίχους, και αυτός είναι ο λόγος που το πρότεινα. Π.χ. δε βρήκα πουθενά τους στίχους του Bayerland από Ωχρά.

Συμφωνώ και για την tab database στο site. Κάποια κομμάτια που δεν είναι diy είναι απλά επιλογές από τραγούδια που μ' αρέσουν.

Συμφωνώ επίσης με τον kthulu όσον αφορά τη διέυρυνση του μουσικού χαρακτήρα του forum. Πάντως ρε συ διαγραφή των guitar tabs χωρίς δημιουργία σχετικού χώρου στο site totally sucks... Ας εκφραστούμε, ας μοιραστούμε!!!

(Παρεπιπτόντως δεν συμπαθώ πολύ το guitar pro.)