θέματα του DIYMUSIC => Θέματα και στάση του site - Προτάσεις => Μήνυμα ξεκίνησε από: Anarchy στις Αύγουστος 29, 2006, 09:48:26 μμΤίτλος: Που πήγαν τα κενά οέο;;;!!!
Αποστολή από: Anarchy στις Αύγουστος 29, 2006, 09:48:26 μμ
Υπάρχει επιτακτική ανάγκη να διορθωθεί το πρόβλημα με τα κενά στις ταμπλατούρες.

Δεν μπορεί να γίνει κάτι; Ακόμα κι αν χρειάζεται να εφαρμόζεται σε κάθε topic ξεχωριστά,

ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΔΩΠΕΡΑ!!!   :x    :(    :cry:


Τίτλος: Που πήγαν τα κενά οέο;;;!!!
Αποστολή από: automaton3 στις Αύγουστος 29, 2006, 11:11:51 μμ
stop bitching & ψαξε σε αναλογα φορουμ να δεις πως το διορθωσαν εκει το συγκεκριμενο προβλημα. μετα, πες στους διαχειριστες του site (δεν ειμαι αναμεσα τους, αλλα δεν αντεχω αυτα τα υστερικα ποστ, σορρυ) τη λυση & ολα θα ειναι ωραια & καλα. οπως ελεγαν & παλιοτερα, 'κοθνηστε & τον κωλο σας λιγο' :)!


Τίτλος: Που πήγαν τα κενά οέο;;;!!!
Αποστολή από: kthulu στις Αύγουστος 29, 2006, 11:30:45 μμ
Φιλε anarchy χίλια συγγνώμη δεν φταίς εσύ, όντως έχεις δίκιο, το είχαμε φτιάξει το πρόβλημα με τα κενά, αλλα λόγο update... σε νεα βερσιον πρέπει να το ξαναφτιάξουμε (για την ώρα το φτιάχνω εγώ τώρα), αλλα αν τυχών το παρατηρήσεις και στο μέλλον θα σου πρότεινα να χρησιμοποιείς "---" ας πούμε για παράδειγμα:

----4---5---6----
la-la---la--la---

κατά τα αλλα σε λίγες μέρες ελπίζω αλλάζουμε οριστικά κώδικα forum για λόγους που  λίγο πολύ έχουν συζητηθεί εδώ μέσα. Επίσης ένας απτούς λόγους θα μπορούσε να θεωρηθεί το πρόβλημα που αναφέρεις. Οι ομάδα που φτιάχνει παρέχει τον κώδικα του phpbb (του forum του diymusic) παρόλη την μακροχρόνια πείρα τους και προσφορα τους στο internet, είναι γνωστη η επιμονη τους να μην υλοποιούν/ενσωματώνουν κάποιες βασικές αλλαγές που τους είναι γνωστες χρονια τώρα, π.χ. η δυνατότητα επεξεργασίας ατομικών posts καθώς και διαφορες άλλες (συμπεριλαμβανομενου και αυτού που ζητάς), που είναι διαθέσιμες μονο ως modification μέσα απτό site τους, που κατεβάζεις και κανεις install εσύ (εμείς). Το πρόβλημα με αυτήν την ιστορία είναι ότι αυτές οι αλλαγές πρέπει κάθε φορα να σημειώνονται έτσι ώστε με το επόμενο update θα πρέπει να εγκαθιστούνται απο την αρχη. Πράγμα που συνειδητοποίησα πρόσφατα ότι κρίνετε αναγκαίο αν όχι κρίσιμο...

Ζητω λοιπόν συγγνώμη αλλα ελπίζω με την πείρα που έχουμε αποκτήσει μέσα από αυτό το site, όλα αυτά τα προβλήματα να λυθούν μέσα στις επόμενες μέρες. Τα λέμε σύντομα.

υ.γ.1) τα κενά φτιάχτηκαν.

υ.γ.2) Φιλε automaton μην την λες στο παιδί το θέμα "κενά" ήτανε δικη του ιδέα, εξαρχής και είναι και ο λόγος που υλοποιήθηκε εκ των προτερων για λόγους που μας είχε διευκρινίσει ο ίδιος μέσα στο forum.

υ.γ.3) Η μετατροπή του forum θα γίνει χρησιμοποιώντας την ίδια βάση (database), χωρίς δηαλδή να αλλάξει τίποτα από τα υπάρχων δεδομένα της βάσης του forum.


Τίτλος: Που πήγαν τα κενά οέο;;;!!!
Αποστολή από: automaton3 στις Αύγουστος 30, 2006, 12:39:13 πμ
Παράθεση από: "kthulu"
υ.γ.2) Φιλε automaton μην την λες στο παιδί το θέμα "κενά" ήτανε δικη του ιδέα, εξαρχής και είναι και ο λόγος που υλοποιήθηκε εκ των προτερων για λόγους που μας είχε διευκρινίσει ο ίδιος μέσα στο forum.


ιιιιιι, απολογουμαι ταπεινα Anarchy!!!! δεν το θυμομουν πως εσυ ξεκίνησες τη φάση... σκουλικενια δικος σου - ακτλ.3


Τίτλος: Που πήγαν τα κενά οέο;;;!!!
Αποστολή από: Anarchy στις Αύγουστος 30, 2006, 09:46:51 πμ
thx alot kthulu

automaton ειλικρινά nvm

Cheers m8s   :)


Τίτλος: Που πήγαν τα κενά οέο;;;!!!
Αποστολή από: Anarchy στις Αύγουστος 31, 2006, 07:55:17 μμ
Γίνομαι λίγο πρήχτης με το θέμα αλλά νομίζω ότι το πρόβλημα δεν έχει λυθεί εντελώς. Πλέον παίρνει τα κενά, αλλά κάποιες φορές παίρνει περισσότερα ή λιγότερα. Ίσως να θέλει καμιά μικρορύθμιση ακόμα.