θέματα του DIYMUSIC => Θέματα και στάση του site - Προτάσεις => Μήνυμα ξεκίνησε από: automaton3 στις Αύγουστος 04, 2006, 01:00:52 μμΤίτλος: Πρόβλημα με ανέβασμα κειμένου
Αποστολή από: automaton3 στις Αύγουστος 04, 2006, 01:00:52 μμ
Θέλω να ανεβάσω ένα κείμενο στην κατηγορια 'κείμενα' & μου βγάζει ότι 'δεν έχω εξουσιοδότηση να δω αυτή την πηγή' (!). & εννοώ ότι μου το βγάζει αφού έχω κάνει log in (αλλιώς δεν μπορώ καν να δω το menu για contributors, ως συνήθως). Είναι κάποιο bug?

automaton 3 (posing as a beta tester...)


Τίτλος: Πρόβλημα με ανέβασμα κειμένου
Αποστολή από: tug στις Αύγουστος 04, 2006, 02:26:53 μμ
Βασικά είναι καποια components που δεν έχουν γίνει εντελώς εγκατάσταση ακόμα και παίζουν κάποια μοκροπροβλήματα. Βασικά αν δεν βαριέσαι στείλε το κείμενο στον kthulu ή στο site Και θα το ρυθμίσουμε...


Τίτλος: Πρόβλημα με ανέβασμα κειμένου
Αποστολή από: automaton3 στις Αύγουστος 04, 2006, 03:05:01 μμ
Έψαχνα κάτι παλιά bookmarks & βρήκα το παρακάτω διαμάντι που θυμόμουν να έχω διαβάσει πριν χρονια αλλα δεν μπορούσα να ξαναβρώ με τίποτα μέσω google! Είναι γραμμένο από τον Steve Albini ('ντάξ', να σας πω ποιος είναι;) & δημοσιευμένο στο site τον negativland (έπρεπε να το έχω σκεφτεί - όσοι δεν σκαμπάζουν, να κοιτάξουν αυτό (http://negativland.com/nmol/info/info_fairuse.html) για να καταλάβουν ποιοι είναι οι negativland & που κολλάνε). Το link είναι αυτό (http://www.negativland.com/albini.html) & το κείμενο ακολουθεί:

(το κείμενο μπηκε εδω (http://www.diymusic.org/index.php?option=com_content&task=view&id=489&Itemid=39))


Τίτλος: Πρόβλημα με ανέβασμα κειμένου
Αποστολή από: kthulu στις Αύγουστος 05, 2006, 04:15:47 μμ
Το πρόβλημα επιλύθηκε. Για την ώρα δεν έχουμε φτιάξει το autopublish, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να το κάνουμε εμείς publish αφού καταχωρίσετε νέο υλικό, αλλα αύριο μεθαύριο θα το φτιάξουμε και αυτό. Δηλαδή μέχρι τώρα επισκευάσαμε το φόρτωμα εικόνων, πάντως τύπου, avatar, news, ημερολόγιο κτλ, καθώς και την αποστολή κειμενων. Ευχαριστώ.


Τίτλος: Πρόβλημα με ανέβασμα κειμένου
Αποστολή από: automaton3 στις Αύγουστος 05, 2006, 10:35:25 μμ
ευχαριστω & τους δυο σας, ανεβασα το κειμενο εκει που του αξιζει!